Dokter Corrie wint seksprijs voor aflevering masturbatie

Cabaretière Martine Sandifort heeft met haar programma ‘Dokter Corrie’ de Seks & Media Prijs 2015 gewonnen.

Ze kreeg die prijs van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) voor haar aflevering over masturbatie.

Volgens de jury weet Dokter Corrie precies de juiste snaar te raken. ‘Dokter Corrie wist ook het afgelopen tv-seizoen op een moedige en hippe manier kinderen en jonge pubers voor te lichten over seksualiteit’, aldus de uitslag.

Met de Seks & Media Prijs wil de NVVS mediaprofessionals stimuleren om ‘kleurrijke, degelijke en gebalanceerde informatie’ over seksualiteit te geven.

Ook genomineerd was pornamaakster Jennifer Lyon Bell met ‘Silver Shoes’ , omdat deze ‘levensecht illustreert hoe seks werkt tussen twee mensen’. En journaliste Laura van der Burgt die lichamelijk beperkte mannen over hun seksleven interviewde en fotografeerde.

Vanwege een drukke agenda kon Sandifort zelf niet bij de uitreiking in Rotterdam zijn. Daarom werd de prijs in ontvangst genomen door de eindredacteur Jeugd NTR, Juliëtte van Paridon.

Lees ook:Dr. Corrie, feministische porno of sekszorg uit de LINDA?
Lees ook:Nieuwe sekslessen in de Dokter Corrie Show
Lees ook:Actie gestart tegen seks-dokter Corrie van School TV
Lees ook:Docenten zijn dol op omstreden seksdokter Corrie
Lees ook:8000 oververhitte ouders pleiten tegen seksdokter Corrie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>