Xaviera Hollander trekt met Supersex ook langs de theaters

Zoals we bij seks.blog reeds meldden is de internationale bestseller ‘The Happy Hooker’ recent opnieuw uitgegeven in combinatie met het boek ‘Supersex’ van Xaviera Hollander.

Die laatste is voor het eerst in Nederland op de markt, maar is dat in de VS al zo’n 40 jaar. Sterker nog: daar wordt het gezien als het beste voorlichtingsboek dat er is…..

“Ik doe dat pas nu, omdat de tijd er rijp voor is”, aldus La Hollander.

Of het nu gaat over heteroseksuele of biseksuele relaties, tedere seks of sm, lome langdurige seks of een vluggertje, Hollander heeft alles persoonlijk ervaren en legt op haar eigen vrijmoedige manier uit hoe het werkt.

De bijbehorende theatervoorstelling ‘Een middag/avond met Xaviera Hollander en haar vrienden!’ reist momenteel ook door het land.

“De show is een interactieve herbeleving van mijn verhaal in gesproken woord, film en muziek en mijn nalatenschap in de vorm van 7 breed toepasbare sekstips”, aldus ‘The Happy Hooker’ die inmiddels de 72 jaar aangetikt heeft. “Voor een gegarandeerde en direct aantoonbare verbetering van je seksleven.”

Lees ook:Happy Hooker: ‘Ik was een atypische hoer, ik kwam klaar met mijn klanten’
Lees ook:Herdruk ‘The Happy Hooker’ en ‘Supersex’ van Xaviera Hollander
Lees ook:Happy hooker Xaviera Holander kan het nog
Lees ook:Op orgasme-cursus bij Xaviera
Lees ook:Zwarte mannen hebben wel degelijk een grotere penis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>