Zweedse vrouwen doen veel aan seks

Voor mij was het nieuws, maar de Zweden schijnen nogal vrij te zijn als het om seks gaat. Vooral jonge vrouwen blijken steeds meer te genieten van de vleselijke geneugten van het leven……….

Uit het rapport van de Nationale raad voor Welzijn en Gezondheid blijkt dat de Zweden vandaag meer bedpartners hebben dan 20 jaar geleden en dat meer dan de helft al tijdens het eerste afspraakje het bed induikt. In 1989 had 13% van de vrouwen uit de leeftijdsgroep 18 tot 19 seks met meer dan dan 3 bedpartners per jaar. In 2007 had maar liefst 26% van de jongedames seks met meer dan 3 mensen per jaar.

Zweden blijken ook meer te vinden te zijn voor one-night stands, maar meer condooms worden er niet gebruikt. Deze bevindingen kunnen een verklaring zijn voor het stijgend aantal jonge vrouwen met chlamydia. De cijfers komen uit een rondvraag gebaseerd op interviews tussen 1987 en 2007 afgenomen bij meer dan vierduizend Zweden uit de leeftijdsgroep 16-44 jaar.

Lees ook:1 op 7 jonge Ozzie mannen wil juist minder seks
Lees ook:Backpackers hebben veel seks
Lees ook:Jonge vrouwen hebben graag dat mannen de condooms op zak hebben
Lees ook:Jonge generatie vrouwen maakt seks-inhaalslag
Lees ook:Lesje Condomologie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zweedse vrouwen doen veel aan seks

  1. Ben

    Die zweedse vrouwen zijn ook zo mooi!!!!!! Wie wil daar nu geen seks mee hebben. Tis dat ik gebonden ben en dus niet op zoek ben maar als ik een aanbieding krijg dan zal ik er zeker geen nee tegen zeggen. M.a.w. ik ben dus een foute man maar wel een foute man die weet wat lekker is ;-)

      /   Reply  / 
  2. Mike

    Ben ik ben het helemaal met je eens al die Scandinafische vrouwen zijn zooi mooi, het zou verboden moeten worden maar ik moet zeggen dat die russische er ook niet verkeerd uit zien. Niet allemaal natuurlijk maar wel een hele hoop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>