Decolleté op de werkvloer is een regelrechte mispoes

Vrouwen die qua carrière denken te scoren met een sexy uiterlijk, hebben het mis.

1 op de 5 managers vindt een laag decolleté op het werk zelfs de grootste fout die een vrouwelijke werknemer kan maken……………..

Dit blijkt uit onderzoek onder 3000 werkgevers en werknemers, gehouden in opdracht van de Britse topondernemer Peter Jones.

Hoewel veel mensen denken dat dit soort vrouwelijke ‘trucjes’ goed werken, blijkt het tegenovergestelde waar. 20% van de werkgevers zegt ooit een werkneemster ontslagen te hebben omdat deze zich niet ‘adequaat’ kleedde. De helft heeft om dezelfde reden vrouwen overgeslagen bij promotie of loonsverhoging.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de meeste bazen een kandidaat zouden afwijzen als hij of zij zich bij het sollicitatiegesprek slecht kleedt. 80% vindt dat de manier waarop mensen zich uiterlijk presenteren effect heeft op de carrière.

De grootste missers op het werk voor mannen zijn: sportschoenen, ongestreken overhemden en slippers.

“Ik weet door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven dat als mensen er stijlvol uitzien, zij zich ook zo voelen en daardoor meer bereiken, zowel qua productiviteit als in loopbaanontwikkeling”, aldus ondernemer Peter Jones in de Daily Mail.

Lees ook:Nederlanders willen wel affaire met Jeanine Hennis of Geert Wilders
Lees ook:Blote foto’s? Kijk toch uit!
Lees ook:Mannen in de frust of de pil van vrouwlief wel werkt
Lees ook:Liever neuken dan LinkedInnen met de baas
Lees ook:Vrouwen denken op hun werk aan seks

1 Reacties // Reageer

One thought on “Decolleté op de werkvloer is een regelrechte mispoes

  1. Thomas

    Tjemig… die foto lijkt wel een foto van een stagiaire op mijn werk. Verdomd moeilijk focussen op haar gezicht als je in gesprek bent. Kan me de uitslag van dat onderzoek goed voorstellen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>