Noord Oost-Amerikanen hebben het vaakst seks, maar de Mid Westers de meeste lust

In welke staat van Amerika wordt het vaakst aan seks gedaan en waar hebben ze de hoogste sexdrive?

Jawel, dat wordt allemaal uitgezocht. Vorig jaar bleek vooral Atlanta seksueel actief. Om die reden werd het dan ook Hotlanta gedoopt.

In het noordoosten van de Verenigde Staten hebben mensen het vaakst seks, terwijl de mensen in het middenwesten het vaakst zin hebben…….

Zo blijkt uit onderzoek van LoveAgain.com onder 18.000 bezoekers.

Zowel mannen als vrouwen in het zuidwesten geven zichzelf een hoger cijfer voor seks dan in iedere andere regio. 56% vindt dat hij/zij het goed doet tussen de lakens, vergeleken met een landelijk gemiddelde van 53%.

Toch zijn vrouwen in het zuidwesten het minst tevreden met hun seksleven. In Texas is 42% van hen tevreden, terwijl 67% van de mannen gelukkig is met de grootte van zijn apparatuur.

Van alle ondervraagden vrouwen is 60% tevreden met haar seksleven, bij de mannen blijft dat op 47% hangen. Slechts 10% van de Amerikaanse bevolking heeft wekelijks seks en daarbij scoort de zaterdag het hoogst, met als uitzondering in het zuiden, waar juist de maandagen populair zijn.

Lees ook:Opa en oma gaan los
Lees ook:Amerikanen hebben vaker seks, vooral in ‘Hotlanta’
Lees ook:Midlifers weten alles over seks al
Lees ook:Dikke vrouwen hebben goede seks
Lees ook:Het seksleven van de Nederlandse MILF’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>