Alaaf: hoe bloter, hoe beter

CarnavalMonogamie en carnaval vormen geen goed duo en oudere mannen houden van korte rokjes.

De grootste drinkers liegen vaker tegen werkgever over een ziekte die in werkelijkheid een kater is en tegen hun partner over seks met een ander.

Het is 8x waarschijnlijker dat carnavalsvierders die meer dan 11 glazen alcohol per dag nuttigen, vreemd zullen gaan.

De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn overigens klein. Vrouwen zijn gedurende carnaval dus niet heiliger dan de mannen.

Wellicht wist u dat al, maar het wordt bevestigd door het Nationale Carnavalsonderzoek 2016, een initiatief van Happy Cactus en CompleetVerkleed onder ruim 2400 Nederlanders, waarvan De Telegraaf verslag doet.

Mannen tussen 18 en 45 jaar uit Noord-Brabant spannen de kroon. Van drinkt 85% meer dan 11 glazen alcohol per dag. In kleine dorpen zijn de mannen nog fanatieker dan in de steden. De grootste drinkers zijn de Limburgers en Brabanders tussen 18 en 25 jaar.

Carnaval 2016, over precies een maand is het zover, wordt bloter dan ooit. Met voor jongere vrouwen. Slechts 20% doet volledig afstand van haar vrouwelijke vormen tijdens ‘de zotte dagen’. Nog opvallender is dat een kwart van de vrouwen aangeeft dat bloter beter is. Een trend die in Amerika al langer zichtbaar is tijdens Halloween.

Met name mannen boven de 40 jaar geven opvallend vaak aan dat vrouwelijk sexappeal belangrijk zou moeten zijn bij de keuze van een kostuum. De jongere garde (18 tot 25 jaar oud) vindt dat sexappeal juist van binnen zit en kleding daar niks aan kan veranderen.

Lees ook:Brabanders gaan vreemd bij het leven tijdens carnaval
Lees ook:Uiteindelijk is nuchter seks hebben toch lekkerder
Lees ook:Beetje alcohol best goed voor de bedlol
Lees ook:Van rood gaat ze bloot!
Lees ook:Toename hoofd- en halskanker onder jongeren t.g.v. orale seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>