Hoe heter, hoe beter. Ook voor de seks

Terwijl de temperaturen hier in NL naar een hoogtepunt gaan, bereikt me de uitslag van een nieuw onderzoek over seizoenen en libido.

En jawel hoor: de zomer is voor onze seksbeleving ook het hoogtepunt……

Niet zeuren over een plakkend dekbed of een snikhete slaapkamer dus. Hittegolf? Goed voor u!

Philips liet dit onderzoek uitvoeren in verband met het op de markt brengen van een nieuw seksspeeltje. En dit oude vertrouwde, Hollandse concern vindt dat seks plezier voor 2 is, ook als je daar de hulp bij inroept van de techniek………..

Voor het onderzoek werden wereldwijd 3500 mensen met langdurige relaties ondervraagd en de uitkomst daarvan toont een duidelijke opleving in het seksleven gedurende hun zomervakantie.

Één van de uitkomsten was dat NL koppels hun alledaagse liefdesleven waarderen met een 6,9. Met de stijgende temperatuur springt dit naar 7,25 wanneer ze tijdens hun zomervakantie samen genieten van seks.

Op de vraag waarom de seks tijdens de vakantie lekkerder is, geven stellen aan dat ze zich meer ontspannen voelen als ze weg zijn uit hun normale routine en uit de stress van het dagelijkse leven. De invloed van beter weer en een indrukwekkende omgeving werken eveneens lustbevorderend.

63% van de ondervraagde paren gaf ook aan geinteresseerd te zijn in uitbreiding van hun seksmenu. Met dat steuntje in de rug lanceert Philips nu de Sensual Massagers. Om het in alle seizoenen van het jaar nog aangenamer te maken tussen de lakens.

Een paars duo moet plezier voor 2 leveren. Eentje voor hem en eentje voor haar. Via de speciale internetsite kunt u meepraten en -twitteren over het genot van deze sextoys for girls and boys. Made in Holland.

Lees ook:Zomer zorgt voor meer seks
Lees ook:Philips’ eerste vibrator verwent voorlopig alleen Britse vrouwen
Lees ook:Seks Met Sokken: vaker klaarkomen met warme voeten!
Lees ook:Wil je langer leven? Gebruik sextoys!
Lees ook:Weg met haar!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoe heter, hoe beter. Ook voor de seks

  1. Pingback: Hoera de zon: gloeiende seks en snel zaad! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>