Je eigen penis in een 3D-print

Voor mannen die graag willen dat hun vrouwen ~ook als zij weg zijn~ met hun tengels alleen aan hun penis zitten, is een oplossing bedacht.

Je laat je piemel in zo stijf mogelijke toestand in 3D printen en vervolgens maakt een sextoy-fabrikant een bijna levensechte kopie van jouw apparaat.

Leuk voor onder de kerstboom?

3DEA, een copyshop in New York, biedt het speelgoed aan.

Het proces gaat als volgt: de man krijgt een korte introductie over ‘hoe de perfecte scan te maken’. Dan stapt hij met een opgewonden standje in de ‘scanning booth’ waar met een speciale technologie foto’s van de edele delen worden gemaakt.

Vervolgens worden de foto’s naar het New York Toy Collective gestuurd, waar professionals op het gebied van seksspeeltjes zo’n unieke dildo creëren.

De erectie hoeft hierbij in dit maar 3 seconden te duren, in plaats van de vele minuten die nodig zijn bij bijvoorbeeld een gipsmodel.

Prijs? Zo’n $250,- per stuk, maar daarbij zijn inbegrepen: champagne, chocolade, en een tijdje ‘rust’ in een luxe hotelkamer.

Ter inspiratie hieronder wat vrolijke voorbeelden…

Lees ook:Voetballer Karim Benzema stuurt penis-foto naar minderjarige
Lees ook:XXL seksspeeltjes
Lees ook:Maak nu een kiekje van je orgasme met de dildo-selfiestick
Lees ook:Wie doet er mee aan de eerste vagina-verkiezing ter wereld?
Lees ook:Een dildo die ook op het haltafeltje kan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>