De FIERA warmt vrouwen op voor seks

Psychiaters en psychologen discusseren op dit moment volop over de kwestie of een gebrek aan libido nou wel of geen kwaal is. Met andere woorden: of het moet worden opgenomen in hun gids als een officiële aandoening.

Uiteraard voer voor de farmaceutische industrie. Na jaren zoeken naar de kip met de gouden eieren, kwam de ‘roze viagra’ in de vorm van Fibanserin vorig jaar op de markt.

Maar ook de seksspeeltjes-industrie zit niet stil en zoekt naar middelen om vrouwen net die slinger extra te geven, waardoor ze meer zin krijgen in seks. Zoals bijvoorbeeld nevenstaande FIERA…..

Het roze, computermuis-achtige apparaatje moet de high-tech oplossing worden voor vrouwen om warm te draaien voor seks. Eigenlijk neemt deze dus het voorspel over van de partner.

De Fiera is een cup die je over de clitoris schuift en waarmee er een zachte, subtiele vibratie haar werk doet. Niet te vergelijken met een vibrator, maar om vast in hoger sferen te komen. $250,-

Lees ook:Condoom? Nee, ik heb een schakelaar op mijn testikels!
Lees ook:Met bluetooth verbonden onderbroeken elkaar overal ter wereld geil maken
Lees ook:Een gat in de markt: gamen met je penis!
Lees ook:Welke vrouwen willen er met de billen bloot voor Ryan Gosling?
Lees ook:Deze spijkerbroek heeft geheime opening voor masturberen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>