Hoe slank word jij van seks?

Wearables: daarbij denk je niet direct aan het bed en de seks, want in plaats van iets aan te doen, lijkt het me toch spannender om iets uit te doen.

Maar daar denken de makers van GeeksMe duidelijk anders over. Zij ontwierpen een smartwatch die alles bijhoudt bij over de intensiteit, frequentie en duur van je seksuele activiteiten.

Het slimme horloge kent onderscheidt namelijk 4 standen: fitness, slaap, ‘love’ en omgeving. In de laatste modus wordt bijgehouden of je een goede of slechte invloed op anderen hebt, maar het opmerkelijkste is uiteraard de ‘ove-modus’ die eigenlijk lus-modus zou moeten heten.

Die kun je inschakelen voordat je van bil gaat. Zo wordt de frequentie, duur, intensiteit en verbrande calorieën bijgehouden en geeft het je maandelijkse en jaarlijkse statistieken. Na de seks geeft de GeeksMe-smartwatch je ook de optie om de ervaring te beoordelen.

Volgens de makers zou een gemiddeld potje seks zo’n 60 tot 120 calorieën verbranden. Bovendien benadrukken ze dat seks zoveel mogelijk spieren in werking moet zetten. En dan bedoelen zij billen, benen, buik.

Fabrikant Geeksphone verzekert dat alle verzamelde data privé worden gehouden.

Lees ook:Betere seks met een ‘wearable’ om je leuter?
Lees ook:‘Schat, laat het voorspel maar zitten!’
Lees ook:Seks hebben valt qua calorieën verbranden tussen wandelen en joggen in
Lees ook:Op welk moment in haar cyclus heeft een vrouw het liefste seks?
Lees ook:Vlamingen maken 47 minuten vrij om te vrijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>