Hoe het mag

Ja, ik ben een beetje een ouwe lul, maar ik vind dat seks niet zou moeten. Maar verder ziet de nieuwe voorlichtingssite Hoe het moet er geweldig uit. Met filmpjes en fora over pijpen en beffen…………..

De site is een initiatief van Lydia Koopmans, die eerder voorlichtingsfilmpjes maakte over onderwijs en beroep.

Volgens haar is de site ‘een beste vriend of vriendin’ voor jongeren die op zoek zijn naar ‘informatie en inspiratie omtrent seks’.

Het is niet goedkoop trouwens: voor 25 euro krijg je toegang tot de hele site. Gratis kun je wel genieten van de leuke jongen die rechts in beeld zulke leuke dansjes blijft doen totdat je je registreert.

Lees ook:Gratis naar de hoeren in ruil voor tattoo
Lees ook:Christelijke link is pornosite
Lees ook:Rijke mensen zoeken vaker een seks date
Lees ook:Stadhuis Gouda volgehangen met condooms
Lees ook:In de ‘Doos van Toos’ leer je hoe je een condoom omdoet in ‘t donker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoe het mag

  1. Crazy

    een betere titel voor die site zou zijn “Hoe het NIET moet”.
    Dit is wat mij betreft een site die de overheid mag aanpakken door ze te dwingen het materiaal gratis beschikbaar te stellen aan de doelgroep.

      /   Reply  / 
  2. Anoniempje

    Was die site al eens een tijdje terug tegen gekomen, kben zelf een jongen van 17 maar vind het opzich best wel vaag hier naar gaat kijken om te leren hoe je moet neuken. Ik bedoel mijn ervaring is dat dat snel genoeg leert en kvind dat je zoeits opzich zelf ook best kunt ontdekken. Maargoed mischien helpt het veel anderen wel om zekerder van hun zaak te zijn ofzow maar dan vind ik idd dat dit ook gewoon gratis moet worden en niet 1.50 moet dokken voor zo’n filmpje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>