Kuisheidslipjes met teksten moeten tieners van de seks afhouden

Op dit moment zijn via het internet slipjes voor tieners te bestellen met teksten erop als ‘Not tonight’ en ‘Dream On’.

Dit om jongens en meisjes van de seks af te houden.

De teksten zijn volgens de bedenkers ‘reminders’ en zouden de dialoog tussen tieners op gang brengen, hen stimuleren te wachten met seks en verstandig te handelen binnen een eventuele relatie.

De bedenkers van dit ondergoed zijn een groep van conservatieve, gelovige ouders die geheelonthouding het beste voorbehoedsmiddel vinden.

Niet iedereen is enthousiast over hun methodes en al helemaal niet over de resultaten…………..

Tegenstanders vinden het naïef en zeggen dat het beter is om kinderen een degelijke seksuele opvoeding te geven om tienerzwangerschappen te voorkomen in plaats van slipjes en shirts met teksten.

Ze vinden het namelijk niet realistisch te denken dat tieners hun opwinding kunnen tegenhouden en seks kunnen uitstellen tot het huwelijk. Ook zou het naïef zijn te denken dat tieners naar ondergoed kijken en meer nog dat ze lezen wat er op staat, wanneer de passie hoog oplaait.

Een aantal gaat nog verder en zegt dat het onvrijwillige seks juist stimuleert. Want wat als een meisje toch seks heeft wanneer ze dit soort ondergoed draagt? Dan geeft ze de boodschap dat ‘nee’ ‘ja’ betekent aan haar seksuele partner.

In Amerika laait het debat rond geheelonthouding en seksuele voorlichting bij tieners hoog op. In conservatieve gebieden krijgen jongeren naast geheelonthouding totaal geen uitleg op school over hoe een zwangerschap te voorkomen.

Ook zijn bewegingen die tieners aanmoedigen maagd c.q. knaap te blijven tot het huwelijk met zogenaamde kuisheidscontracten erg populair. Echter, in die gebieden van de USA is het aantal tienerzwangerschappen het hoogst, dus is het begrijpelijk dat er ook ernstig getwijfeld wordt aan de werking van deze kuisheidsonderbroeken.

Lees ook:Thailand maant tieners eten op het menu te zetten in plaats van seks
Lees ook:Vreemde fetish: automatiek met gedragen damesslipjes
Lees ook:Amerikanen kunnen wat betreft seks nog veel leren van ons Hollanders
Lees ook:Vreemde fetish: René van der Gijp ging slipjes snuiven met (S)Loggie
Lees ook:‘Seks is naakt, veel, hard en luid’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>