Jonge mannen potent genoeg voor de condoom-domper

condom screensaver 176x220 wallpaper screensaverDe condoom-domper, waar oudere babyboomers nog weleens over zeuren ~omdat zij het ooit leerden zonder rubbertje~ blijkt voor hun zonen en dochters geen probleem.

Vandaag de dag wordt er door 20′ers, 30′ers en 40′ers plezierig aan safe sex gedaan………

Dat blijkt uit een grootschalige Amerikaanse studie rond het seksleven van mannen en vrouwen tussen 18 en 59 jaar.

Het gebruik van condooms zou daarbij geen domper zijn op de vrijpartij, vooral omdat mannen geen problemen lijken te hebben met het behouden van een stevige erectie.

“Aangezien mannen ook anno 2013 het vaakst condooms kopen is het van groot belang dat vrouwen tevens weten welke keuzes ze moeten maken om veiligheid én genot te garanderen”, aldus Dr. Debby Herbenick van de universiteit van Indiana.

Hoewel heel wat mensen geen probleem blijken te hebben met condooms, was het percentage van ondervraagden die onveilig vrijen juist opwindend en plezierig vinden even hoog. Dat is een soort van Russisch Roulette natuurlijk.

“We moeten onderzoeken welke beweegredenen mensen hebben voor bepaalde producten en hoe ze kunnen bijdragen tot veilig vrijen zonder genotsverlies. Dit is het belangrijkste voor de ontwikkeling van de anticonceptiemiddelen zelf, in de hoop ze nog algemener geaccepteerd raken in de strijd tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen.”

Alleen al in Amerika ziet het Centrum voor Ziektebestrijding (CDC) jaarlijks maar liefst 19 miljoen nieuwe besmettingen. Chlamydia spant de kroon, maar ook hiv, genitale wratten, syfilis en gonorroe eisen elk jaar weer nieuwe slachtoffers.

Lees ook:Neem je vertrouwde huismerk condooms mee op vakantie
Lees ook:Vrouw met condoom op zak is sexy
Lees ook:Gevaarlijke ontdekking: vrijen zonder condoom is stressverlagend
Lees ook:Bill Gates schuift $100.000 voor een innovatief condoom
Lees ook:Hoe jonger men aan seks begint, hoe groter het risico op een soa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>