Anticonceptiepil met afstandsbediening is laatste innovatie Bill Gates

drug-dispensing-contraceptive-chip-300x165Zoals we reeds eerder meldden bij seks.blog heeft übernerd Bill Gates zich samen met zijn echtgenote Melinda op de anticonceptie gestort.

Er kwamen in de afgelopen jaren al een aantal ontwerpen voorbij van innovatieve condooms, maar nu zet de Gates Foundation in op een anticonceptiepil met afstandsbediening……

Het gaat om een apparaatje, ter grootte van een lucifer, dat net als Implanon, onderhuids wordt aangebracht.

16 jaar lang geeft dit stickje hormonen af zodat de draagster niet zwanger wordt. Maar het verschil is dat de vrouw zelf het apparaatje kan deactiveren, op het moment dat ze wel een kind wenst.

Het grote voordeel, vooral voor derde wereldlanden, is dat er dus niet veel medische zorg nodig is, omdat het alleen door een arts geplaatst moet worden, ter hoogte van heupen of bovenbenen.

De makers van Micro CHIPS Inc. zijn reeds vergevorderd. Er worden nu vooral veilligheidsproeven gedaan en over een paar jaar, geschat wordt 2018, komt het product op de markt.

Lees ook:Denk je aan seks, dan denk je aan Bill Gates
Lees ook:Met dank aan Bill Gates: het origami-condoom!
Lees ook:Vagina-fitness apparaat voor op de smartphone
Lees ook:Bill Gates schuift $100.000 voor een innovatief condoom
Lees ook:Seks-dieet bejaarden: dagelijks 3 liter melk, pond amandelen + pond buffelboter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>