Masturberen voor hooikoorts-patientes

WomanMasturbationJBSHooikoorts-patiënten gaan zware tijden tegemoet. Als de pollen in de rondte vliegen, kakt hun seksleven in.

Zij die het hebben kunnen weinig lust opbrengen en partners van hooikoortspatiënten blijven meestal ook uit de buurt, concludeerde in 2012 Kleenex na onderzoek.

Maar dat is niet het enige: de medicatie bevat antihistamine en die leggen de slijmvliezen droog en tsja: vrouwen hebben die ook in hun vagina….

En een droge doos is knap vervelend en iets waar vrouwen nou eenmaal niet graag over lullen.

Hooikoorts kan heel wat problemen veroorzaken. De helft van de patiënten voelt zich minder aantrekkelijk wanneer de symptomen weer opduiken. 34% schaamt zich over wat mensen zullen denken wanneer ze met een aanval kampen. Bij 87% beïnvloedt dit de productiviteit op hun werk, en eenderde krijgt vaak het gevoel dat anderen vinden dat ze zich aanstellen.

Onderzoek uit 2009 toonde aan dat seks juist goed is tegen hooikoorts. Met name masturberen schijnt een goede remedie te zijn. Nou als je partner dan toch uit de buurt blijft……….

Lees ook:Als de pollen rondvliegen stort het seksleven van hooikoorts-patiënten in
Lees ook:Jonge mensen met hart-aandoeningen in de seksuele problemen
Lees ook:Hooikoorts? Masturberen maar!
Lees ook:HartKliniek opent spreekuur voor seksvragen
Lees ook:Migraine-lijders hebben vaak seksuele problemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>