Pandapunten krijg je voor elke maand dat je geen seks hebt

Pandapunten was het mooiste woord van vorig jaar.

Leuk en aardig, maar veel mensen (vooral boven de 30) hebben geen idee wat het inhoudt, terwijl zij ze misschien best verdienen.

Pandapunten krijg je namelijk voor elke seksloze maand………….

Immers: als je te lang geen seks hebt, word je bedreigd met uitsterven, net als de panda.

Een pandapunt staat gelijk aan een maand zonder seks en als je er 12 hebt, geven je vrienden een feest voor je. Dat zou je dan weer voldoende zelfvertrouwen moeten geven om nog diezelfde avond met iemand in bed te belanden.

En ja het heten natuurlijk geen konijnenpunten, want die lusten er wel pap van. Panda’s doen het niet vaak, hebben weinig sexdrive. Om op bamboe te kunnen overleven moeten ze er dagelijks zo’n 10 kilo van knagn, waar ze letterlijk een dagtaak aan hebben.

Weinig tijd over om te paren dus en weinig energie bovendien, het de drukke dertigers van nu wel. En áls een mannetjespanda al een keer zin heeft is de kans groot dat het vrouwtje hem afwijst, want pandavrouwtjes zijn superveeleisend. Ook daar hebben zoekende 30′ers last van.

Daar komt nog bij dat pandaseks een enorm gedoe is. Mannetjes moeten op hun achterpoten staan, maar daar hebben ze (zoals Geer & Goor) de kracht niet voor, waardoor ze de daad vaak voortijdig staken. Tot overmaat van ramp hebben de panda’s ook nog eens een kleine penis, hetgeen hun Chinese oorsprong verraadt.

 

Lees ook:Panda-porno heeft succes
Lees ook:Panda’s willen niet neuken als ze niet verliefd zijn
Lees ook:Als je op een receptie vertelt dat je 8 maanden geen seks hebt gehad, valt er een doodse stilte
Lees ook:Condoom-automaat levert niet als je teveel gezopen hebt
Lees ook:Het seksleven van de Nederlandse MILF’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>