DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren

Over de dag van de Sofitel-affaire zegt Dominique Strauss-Kahn het volgende: “Toen heb ik de deur geopend naar alle andere affaires.

Er zou niks gebeurd zijn als ik die relatie niet had gehad met Nafissatou Diallo.

Die was heel dom, maar wel met wederzijdse instemming……..”

Deze en andere uitspraken zijn te lezen in het boek ‘Affaires DSK, la contre-enquête’ van Michel Taubmann.

De gewezen IMF-topman noemt zijn seksleven heel vrij. “Zulk vrijzinnig gedrag is heel normaal in de politiek en de zakenwereld en ik heb nooit iets illegaals gedaan.

Dan zijn er nog de vele seksfeestjes met (jonge) prostituees. DSK noemt ze ‘soirées galantes’ en beweert nooit een eurocent betaald te hebben voor (seksuele) diensten. Hij stelt zich ook nooit de vraag of zijn sekspartners voor een nacht al dan niet door iemand anders vergoed werden, wat dus wel het geval was. “Ik huiver van prostitutie en hoerenloperij!”, verzekert DSK.

De schrijver gaat ook dieper in op de complottheorie rond de Sofitel-affaire. Het kamp-Sarkozy zou DSK in de val hebben laten lopen. Zo zou zijn Blackberry gestolen zijn. In een telefonisch gesprek met zijn echtgenote Anne Sinclair heeft hij het over piraterij en het feit dat zijn privécorrespondentie met haar in handen gevallen zou zijn van de UMP, de partij van president Sarkozy.

Wat de Sofitel-affaire van een half jaar terug dan veranderd heeft aan DSK’s leven? “De dag ervoor was ik in staat om president van de Republiek te worden. Dat kan nu niet meer. Daar is alles zowat mee gezegd. Ik heb besloten om er een streep onder te trekken. Het is voorbij!”

Lees ook:Is vermeend vrouwenverslinder DSK erin geluisd?
Lees ook:DSK: de seksuele allesvreter
Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje
Lees ook:DSK: ‘Sperma is net geld, het vliegt zo je zak uit’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren

  1. Pingback: DSK ziet het verschil niet tussen naakte hoeren en andere naakte vrouwen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>