Is vermeend vrouwenverslinder DSK erin geluisd?

De afgelopen maanden was het ‘Dominique Strauss-Kahn – De Opera’.

Hoe een man van zowel letterlijk als figurlijk formaat snoeihard kan vallen, al dan niet geregisseerd.

Met aan zijn zijde: zijn redster en echtgenote Anne Sinclair.

Steeds meer tekenen wijzen erop dat de ~inderdaad voor vrouwenvlees gevoelige~ DSK en gedoodverfd socialistisch presidentskandidaat erin geluisd is. Een spoor leidt zelfs naar zijn grootste rivaal: de huidige president Nicholas Sarkozy………

Het leek overduidelijk: kamermeisje Nafissatou Diallo van het Sofitel-hotel beschuldigt de IMF-topman van verkrachting.

DSK zegt dat er inderdaad seks plaatvond, maar met wederzijdse instemming. De rechtbank komt er niet uit en laat de zaak vallen omdat het kamermeisje een onbetrouwbare getuige zou zijn. Diallo spant een civiele zaak aan tegen DSK, die blijft ontkennen.

Door de ophef zag die laatste zich genoodzaakt ontslag te nemen bij het IMF en daarmee zijn zijn kansen op een verdere (politieke) eveneens verkeken. Diallo heeft haar gram nog niet gehaald, maar een eventuele politieke opponent kan tevreden zijn.

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Edward Jay Epstein heeft nu bewijzen gevonden dat DSK mogelijk slachtoffer is geworden van een valstrik. In het blad ‘New York Review of Books’ schreef hij dat er meer aan de hand was dan tot nog toe aan het licht is gekomen.

De journalsit onderzocht o.a. de telefoongegevens en de informatie die is verzameld in het elektronische systeem van de kamersleutels. Dat houdt bij wie er op welk moment welke hotelkamer betreedt.

Die gegevens laten zien dat Diallo de kamer tussen 12.06 uur en 12.07 uur binnenging. Om 12.13 uur belde Strauss-Kahn zijn dochter over een lunchafspraak. In die 6 of 7 minuten zegt Diallo door Strauss-Kahn te zijn aangerand en door de kamer gesleurd.

Om 12.28 uur verliet DSK de kamer weer om om 12.54 uur bij het restaurant te arriveren waar hij zijn dochter zou ontmoeten. In de tussentijd ging Diallo volgens de sleutelgegevens om 12.26 uur een andere kamer in, nummer 2820, waar ze die ochtend al een paar keer in was geweest voordat de gast uitcheckte. Even later ging ze terug naar de kamer van DSK en rapporteerde de aanranding.

Tijdens ondervraging door de politie zou Diallo nooit hebben gemeld dat ze kamer 2820 had bezocht, die dan ook niet onderzocht is door de politie. Sofitel weigert de naam van de huurder te noemen.

Ook komt uit de sleutelgegevens naar voren dat een andere medewerker van het hotel, Syed Haque van de roomservice, de kamer van DSK betrad vlak voordat Diallo dat deed, ogenschijnlijk om vuil servies op te halen. Omdat alleen wordt geregistereerd dat iemand een kamer ingaat en niet dat iemand de kamer verlaat, is het niet zeker wanneer deze Haque vertrok. Hij heeft in ieder geval geweigerd zich te laten ondervragen door DSK’s advocaten.

Een ander punt in het onderzoek van Epstein is een beveiligingsvideo waarop Brian Yearwood, de engineer van het hotel en een onbekende man de gebeurtenissen van die dag uitbundig vieren. Epstein vond uit dat deze Yearwood eerder contact had gehad met John Sheehan, een beveiligingsexpert van Accor, wat het moederbedrijf van Sofitel-hotel is. De baas van Sheehan: René-Georges Querry, heeft dan weer een link met een man die nu werkt voor de inlichtingendienst van de Franse president Sarkozy.

Maar ook al ontkent de UMP-partij van zittend president Sarkozy elke beschuldiging van een politieke valstrik (‘dit is een slecht uitgevoerde manipulatie’ aldus een UMP-bestuurder), het onderzoek roept in ieder geval nieuwe vragen op over wat er precies gebeurd is in het New Yorkse Sofitel op die 14e mei.

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren
Lees ook:Hotelbeelden DSK en kamermeisje openbaar
Lees ook:DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje
Lees ook:Eerste beelden film over DSK vrijgegeven met (uiteraard) veel seks

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Is vermeend vrouwenverslinder DSK erin geluisd?

  1. Pingback: DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>