Verboden te neuken in de bosjes

Ik wist dus niet dat je er ‘snelle seksavontuurtjes’ kon hebben, maar ik denk dat ik er nu wel een keertje langs ga rijden.

Tja, dat veroorzaak je natuurlijk als je op een website gaat zetten dat je als gemeente het gerommel in de bosjes van recreatiegebied Ruyven langs de A13 bij Pijnacker-Nootdorp wilt gaan beperken.

Als het aan de gemeente ligt, wordt de toegang vanaf de parkeerplaats van de snelweg naar het recreatiegebied moeilijker door een loopbrug weg te halen.De provincie Zuid-Holland die eigenaar is van Ruyven, weigert mee te werken. Angst is er dat het probleem zich verplaatst naar andere recreatiegebieden, zoals Delftse Hout. Er wordt nu gedacht aan een parkeerverbod voor de Rijksstraatweg. Het gebied zou zo moeten worden aangepast dat het moeilijker wordt om er auto’s neer te zetten.

Daarnaast zouden er informatieborden moeten komen om de snelle seks tussen de struiken in Ruyven te ‘ontmoedigen’.

Oh, ik hoop zo dat ik mee mag denken over de tekst op die borden. Ik zal echt mijn best doen om het zo subtiel mogelijk te brengen: “Intiem contact in het groen is niet toegestaan” of misschien: “Auto uit? Broek aan!”

Lees ook:Lente in Drenthe: geen seks meer aan de Grote Moere
Lees ook:Bewegwijzering cruisende homo’s
Lees ook:Het Engelermeer: open lucht-neuken, klaar d’r mee!
Lees ook:Zeewolde roept massale openlucht-seks een halt toe
Lees ook:Blote konten-strand komt aan Trekvogelweg Almere

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verboden te neuken in de bosjes

  1. Jos van Liempd

    Gewoon een paar borden met een foto van Ad en Marie tijdens het doen van de weekendboodschappen, that should do the trick..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>