DSK en de sekscapades van zijn ‘voorgangers’

dsk-sex-addict_mOp dit moment domineert Dominique Strauss-Khan het internationale nieuws.

Hij werd zaterdag opgepakt nadat een 32-jarig kamermeisje van het Sofitel-hotel in New York hem beschuldigde van seksuele aanranding.

De vrouw heeft de IMF-topman zondag formeel geïdentificeerd als de dader.

DSK (zoals hij nu al afgekort wordt) leek goed op weg om volgend jaar namens de socialistische partij een gooi naar het presidentschap te doen in zijn thuisland Frankrijk. In de peilingen lag hij zelfs al voor op huidig president Nicolas Sarkozy.

Mannen die succesvol zijn en veel macht hebben staan letterlijk en figuurlijk stijf van de testosteron. Macht erotiseert 2 kanten uit. Naar de man in kwestie zelf, die ~wanneer hij zijn effect op vrouwen eenmaal geproefd heeft~ steeds gretiger en onvoorzichtiger wordt; maar natuurlijk ook naar de vrouwen.

Totdat er sprake is van onvrijwillige seks of al te grote machtsongelijkheid……………….

De Vlaamse krant Het Nieuwsblad zet vandaag de beruchte voorgangers van Dominique Strauss-Kahn op een rij.

Bill Clinton is ongetwijfeld de bekendste. De toenmalige Amerikaanse president legde het aan met Monica Lewinsky, een stagiaire in het Witte Huis. Zij ging er in 1995 aan de slag en begon algauw een seksuele relatie met Clinton. Niet zozeer de seksuele relatie zelf, maar het feit dat hij erover gelogen heeft, bracht Clinton bijna ten val. Kort voordat de affaire-Lewinsky uitlekte, had Clinton getuigd in een proces dat tegen hem was aangespannen door Paula Jones wegens ongewenste seksuele handelingen. Hij had toen onder ede die feiten ontkend, en ook zijn toen nog niet publiekelijk bekend geworden relatie met Lewinsky. Toen de relatie met Lewinsky achteraf toch in de media kwam, werd hij beschuldigd van meineed en werd een motie tot afzetting tegen hem ingediend. Maar die haalde geen meerderheid in het Congres.

Ruud Lubbers, op dat moment Hoge VN-Commissaris voor de Vluchtelingen, zou in december 2003 na een vergadering een medewerkster met beide handen van achteren bij haar middel vastgepakt hebben en zijn kruis tegen haar billen geduwd hebben. De medewerkster diende een klacht in. Die werd onderzocht door het VN-onderzoeksbureau, en dat achtte de klacht bewezen. Lubbers bleef ontkennen en kon uiteindelijk op post blijven. Maar toen in februari 2005 het geheime onderzoeksrapport toch uitlekte, werd de druk op Lubbers zo groot dat hij besloot om op 20 februari 2005 op te stappen.

Paul Wolfowitz, Amerika (Republikein), president van de Wereldbank. Lag in 2007 onder vuur toen bekend werd dat hij had geregeld dat Shaba Ali Riza, met wie hij een relatie had, een loonsverhoging en promotie kreeg binnen de Wereldbank terwijl ze zou gaan werken voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Moest ontslag nemen.

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi wordt de laatste jaren al achtervolgd door zijn fameuze ‘bungabunga’-feestjes. ‘Het waren regelrechte orgieën’, staat in een akte van het gerechtelijk dossier. Probleem is dat op die feestjes ook minderjarigen aanwezig geweest zouden zijn. De Marokkaanse Karima El Mahroug, een nachtclubdanseres met als artiestennaam ‘Ruby de hartendief’, zou maandenlang aan de feestjes hebben deelgenomen terwijl ze nog minderjarig was. Of ze ook seks heeft gehad met de 74-jarige premier, is (nog) niet duidelijk.

Een van de bekendste uitspraken van de voormalige Franse president François Mitterrand is geen politieke. Toen het Franse blad Paris Match in 1994 het bestaan van een buitenechtelijke dochter aan het licht bracht, antwoordde Mitterrand laconiek: ‘Et alors?’ En daarmee was voor hem de kous af.

Moshe Katsav, Israël (Likoed), 8ste president van Israël. Moest aftreden nadat hij in maart 2009 werd aangeklaagd voor verkrachting. Zijn veroordeling kwam op 30 december 2010.

François Félix Faure, Frankrijk (Republikein), president van Frankrijk. Kreeg in 1899 een beroerte en overleed een paar uur later. Hij was op dat moment in een gênante positie in het gezelschap van zijn minnares Marguerite Steinheil.

Lees ook:Tijdens de vorige shutdown in 1995 ‘rookten’ Monica Lewinsky & Bill Clinton hun sigaar
Lees ook:Escortmeisje verkleed als Obama op Berlusconi’s bunga-party
Lees ook:Anale seks is pas seks!
Lees ook:Orale seks en anale seks mogen nu ook Louisiana
Lees ook:De Monica Lewinsky van de jaren ’60: seks met JFK

1 Reacties // Reageer

One thought on “DSK en de sekscapades van zijn ‘voorgangers’

  1. Pingback: Dominique Strauss-Kahn en zijn mythische jongeheer van 30 centimeter | Seks

  2. Pingback: Waarom is er zoveel seks aan de top? | Seks

  3. boby

    Mannen die succesvol zijn, zijn over het algemeen ook zelfverzekerder en krijgen en willen daarom ook meer seks. succesvolle mensen worden vaak ook in hun seksleven zelfverzekerder en kunnen daardoor ook hun orgasme beter controleren en daarmee de seks beter controleren. Maar het is zeker een feit dat succesvolle mensen vaker een zaadlozing hebben dan mensen die dat niet zijn. Des te meer reden dus om succes te worden want iedereen houd van seks haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>