Hotelbeelden DSK en kamermeisje openbaar

Op de 14e mei van dit jaar in het Sofitel-hotel in New York veranderde voorgoed het leven van Dominiqu Strauss-Kahn.

Want van voorzitter van het IMF en gedoodverfd opvolger van Sarkozy als presidentskandidaat voor Frankrijk, veranderde hij in een gevallen man en kleeft er (waar of niet) voorgoed een fout vrouwen-imago aan hem.

Van die beruchte avond en nacht heeft een Franse televisiezender nu beelden uitgezonden die bewakingscamera’s maakten …….

Daarop is te zien hoe DSK uitcheckt en hoe het Nafissatou Diallo haar verhaal doet bij collega’s.

Het televisiestation BFM toonde eerst beelden van 20 minuten nadat hun confrontatie had plaatsgehad. De IMF-topman neemt de tijd om uit te checken en in een taxi te stappen.

Op beelden die even later gemaakt werden in een corridor van het hotel, is te zien hoe Nafissatou Diallo stil op een stoel zit. Even later bellen collega’s voor haar het alarmnummer. Voorts is vanaf 3.20 te zien hoe 2 hotelbeveiligers nadat zij het verhaal aangehoord hebben samen even een vreugdedansje maken.

Volgens de advocaten van het kamermeisje bewijzen de beelden haar gelijk. “Dit laat de handelingen zien van een slachtoffer, niet van iemand die onderdeel uitmaakt van een samenzwering om een man die ze nog nooit eerder gezien had ten val te brengen.”

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:Ziekenhuis-rapport vermeldt ‘verkrachting’ van het kamermeisje
Lees ook:Kamermeisje spreekt: ‘DSK wilde gepijpt worden’
Lees ook:Eerste beelden film over DSK vrijgegeven met (uiteraard) veel seks
Lees ook:Jeroen Pauw en de kloten van de paus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>