Ziekenhuis-rapport vermeldt ‘verkrachting’ van het kamermeisje

De zaak DSK die nu al loopt vanaf half mei, na de bewuste avond en nacht in het New Yorkse Sofitel wer e.e.a. wereldnieuws, geeft nog wekelijks nieuwe wendingen, waardoor je toch weer op een ander been wordt gezet.

Vandaag is dat het medisch rapport over het kamermeisje. De artsen die Nafissatou Diallo op 14 mei onderzochten, concluderen dat zij is verkracht door Dominique Strauss-Kahn………..

Het Franse weekblad L’Express kon het medische verslag inkijken dat de spoedartsen van het ziekenhuis St Luke’s Roosevelt in New York opstelden, nadat ze Nafissatou Diallo hadden onderzocht. De conclusie van het rapport luidt: ‘Diagnose: agressie. Oorzaak van de verwondingen: agressie, verkrachting’.

Volgens het verslag huilde de vrouw toen ze vertelde wat er was gebeurd in suite 2.806 van het Sofitel-hotel, waar ze werkte als kamermeisje en waar toenmalig IMF-baas Dominique Strauss-Kahn de nacht had doorgebracht.

Het verslag begint met de opmerking dat de vrouw ‘alert’ is en ‘in staat zichzelf te verplaatsen. Haar huid voelt warm en droog aan’. ‘Verwarring, spierpijnen, spanning’, zo gaat het verder. De arts noteert dat de vrouw de seksuele agressie op dezelfde manier blijft beschrijven: ‘Hij heeft me naar beneden geduwd en zijn penis in mijn mond gedrongen.’

De dokter beschrijft ook het gedrag van de vrouw tijdens het medisch onderzoek: ‘Ze weent. Ze vertelt het incident op een narratieve manier. Ze last pauzes in, wanneer ze de daad van de fellatie beschrijft.’

‘De naakte man, met blond haar, sluit de deur en sleurt haar op het bed’, noteert de arts in het rapport op basis van Nafissatou’s relaas. DSK doet een tweede poging op het einde van de gang: hij scheurt haar kousen open, ‘grijpt de buitenkant van haar vagina vast en drukt zijn penis diep in haar mond door haar bij de haren vast te grijpen’.

De dokter stelt een rode vlek vast aan de vagina en noteert dat op een medische fiche die bij het dossier zit. Ze heeft ook last aan de linkerschouder, ‘maar minder dan in het begin van de namiddag’. Uit een scan blijkt dat de ligamenten gescheurd zijn.

De inhoud van het medisch dossier is in de media al een tijd de inzet van een strijd tussen haar advocaten en die van DSK. Voor Kenneth Thompson, die het kamermeisje verdedigt, bewijst het rapport dat zij ontegenzeggenlijk het slachtoffer was van seksuele agressie van DSK. William Taylor, een van de advocaten van de Franse politicus, vertelde half juli aan Franse journalisten dat ‘het medisch rapport geen enkel bewijs van fysiek geweld bevat. Geen verwonding aan de schouder, geen sporen van geweld, geen blauwe plekken’.

 

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:Kamermeisje spreekt: ‘DSK wilde gepijpt worden’
Lees ook:DSK waarschijnlijk niet vervolgd
Lees ook:Kamermeisjes krijgen een ‘DSK-alarmknop’
Lees ook:Spermavlekken van DSK op kostuum kamermeisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>