Kamermeisje spreekt: ‘DSK wilde gepijpt worden’

Het kamermeisje die voormalig IMF-topman Dominique Strauss-Kahn van aanranding beschuldigt heeft 2 interviews gegeven.

Daarin beschrijft ze de veel besproken en bespeculeerde gebeurtenissen van die 14e mei in de suite van het Softitel in New York.

Volgens haar beschrijvingen liet DSK er geen gras over groeien………

Nafissatou Diallo staat deze week op de cover van NEWSWEEK en deed een interview met TV-zender ABC, waarvan onderaan dit bericht fragmenten te zien zijn die ook in de ontbijtshow  ’Good Morning America’ vertoond zijn.

“Vanwege hem noemen ze mij een prostituee”, vertelt ze. “Ik wil dat hij de gevangenis in gaat. Daar kan hij zijn geld en macht niet misbruiken.”

Het inmiddels beroemdste kamermeisje ter wereld doet uit de doeken hoe DSK haar die zaterdag de 14e mei dwong tot orale seks. Hij zou naakt voor haar hebben gestaan nadat hij niet had gereageerd op haar aankondiging dat ze de suite betrad om die schoon te maken. De toenmalige IMF-topman greep haar direct bij haar borsten.

“Je bent mooi”, zou hij haar gezegd hebben toen hij haar naar de slaapkamer van zijn suite sleurde. Vervolgens probeerde hij zijn penis in haar mond te duwen en daarbij zou hij haar hoofd stevig vastgegrepen hebben. “Hij bewoog en maakte een geluid. Hij ging van ‘uhh, uhh, uhh’. Hij zei: zuig mijn ….. Dat woord wil ik niet zeggen.”

In het rapport dat naderhand is opgemaakt in het ziekenhuis waar Nafissatou Diallo zich meldde voor onderzoek, staat dat ze ‘iets nats en zurigs in haar mond voelde komen en dat ze het uitspuugde op het tapijt’. Aan NEWSWEEK: “Ik kwam overeind. Ik spuugde. Ik ren. Ik ren daar weg. Ik kom niet terug. Ik ren naar de gang. Ik was zo zenuwachtig, ik was zo bang. Ik wilde mijn baantje niet kwijtraken.”

Dominique Strauss-Kahn, die op borgtocht is vrijgelaten, moet volgende week maandag weer voor de rechter verschijnen. Zijn Franse partijgenote Aurelie Filippetti,heeft de politie inmiddels verteld dat zij wist van de gewoonte van DSK om zich aan al het vrouwvolk wat maar passeert te vergrijpen. Aurelie werd hiervoor ooit serieus gewaarschuwd en ging daarom ook niet in op zijn uitnodiging om hem eens te ontmoeten in een appartement.

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:Ziekenhuis-rapport vermeldt ‘verkrachting’ van het kamermeisje
Lees ook:DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje
Lees ook:Hotelbeelden DSK en kamermeisje openbaar
Lees ook:Stewardessen weten alles van grijpgrage DSK-vingers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kamermeisje spreekt: ‘DSK wilde gepijpt worden’

  1. Johan

    Er staat in Newsweek niet ‘ik wilde mijn baantje niet kwijtraken’. Er staat: ‘ik wilde mijn baan niet kwijtraken’. Ze is ook geen ‘meisje’ maar een vrouw met een baan als hotelassistente of hoe je het ook wilt noemen. Waarom die neerbuigende woorden?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: DSK houdt van seks, maar walgt van hoeren | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>