Tachtig dagen geil

Tachtig Dagen GeelAls je met 3 boekjes schrijven over SM zo schathemeltjerijk kunt worden als E.L. James deed met haar succesnummer ‘Fifty Shades If Grey’, kun je natuurlijk wachten op de spin-offs.

Momenteel beleven ook Nederlandse vrouwen natte leesavonturen met ‘Tachtig dagen geil’, pardon: geel…….

Wanneer haar onbetaalbare viool onherstelbaar beschadigd raakt, krijgt Summer een verrassend aanbod van Dominik, een hoogleraar die haar ooit hoorde spelen en onmiddellijk diep van haar onder de indruk was.

Dominik is bereid haar een nieuwe viool te geven, als zij ermee instemt voor hem een privéconcert te geven. Summer gaat in op zijn verzoek.

De twee voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken en geven zich over aan een intense affaire, even onvoorspelbaar als spannend.

Voor Summer is het een kans om eindelijk haar lang verborgen donkere kant te onthullen, maar ze zal ook spoedig ervaren dat genot nooit ver weg is van pijn. En kan een relatie die is geboren uit zo’n allesverterende passie standhouden?

‘Tachtig dagen geel’, Vina Jackson, Prometheus, ISBN 9789044624601, €15,-
Deze maand verschijnt ‘Tachtig dagen rood’ en volgende maand ‘Tachtig dagen geel’. Ja heus: al het goede komt in drieën.

Vina Jackson is het pseudoniem van twee bekende schrijvers, die voor het eerst, en anoniem, samenwerken. De een is een succesvol auteur, de ander een schrijver die ook werkzaam is in de Londense City.

Lees ook:Van vijftig tinten grijs naar tachtig dagen geel
Lees ook:Onze ouders deden het vaker, maar wij hebben creatievere seks
Lees ook:Schrijver Chad Leslie Peters zoekt vrouw om seks mee te hebben voor nieuw boek
Lees ook:Tom Hanks te oud voor seks
Lees ook:Heren: smeer uzelf eens een stijve

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>