Kinky seksspelletjes in Ferrari doen Chinese politcus ‘crashen’

FerrariKinky seksspelletjes in een super de luxe Ferrari gaan een Chinese toppoliticus de kop kosten.

Ling Jihua, de vertrouweling van de vorige president Hu Jintao is aangeklaagd wegens corruptie, dat aan het licht kwam na een bizar auto-ongeval waarbij 3 gewonde mensen naakt in een snelle sportwagen werden aangetroffen…..

Ling Jihua’s zoon Ling Gu crashte in maart 2012 met spiksplinternieuwe Ferrari 458 Spider op de ringweg van Peking.

Daarbij stierf deze 23-jarige playboy achter het stuur en raakten zijn 2 vriendinnen zwaargewond. Veel kinderen van hooggeplaatste politici leven een exorbitant luxe leven, waarin ze zich onaantastbaar wanen.

Opvallend was dat alle informatie over dit bizarre ongeluk met kinky seksspelletjes op de achterbank, direct werd verdonkeremaand. Zo werd ’Ferrari’ van het internet gehaald en stond op de overlijdensakte niet de ware naam van het slachtoffer.

Door het voorval en de nasleep lijkt Ling Jihua niet alleen zijn zoon te hebben verloren, maar ook zijn vrijheid.

Hij als toppoliticus heeft er alles aan gedaan om de feiten van het ongeval onder de rozen te houden. Veel wijst erop dat Ling het nieuwste slachtoffer is in de zuiveringsoperatie van de huidige president Xi Jinping.

De politie in de Zuid-Chinese provincie Guangzhou heeft in twee maanden tijd meer dan 30.000 mensen aangehouden die betrokken zouden zijn bij illegaal gokken en de productie van pornografie.

Eerder dit jaar werden eveneens in Guangzhou meer dan 3000 mensen opgepakt voor betrokkenheid bij prostitutie. Vooral in de stad Dongguan (ongeveer 1,7 miljoen inwoners) waren er veel arrestaties.

Lees ook:Dodelijke fetish: kinky seks in plasticfolie!
Lees ook:Man bestelt callgirl, staat zijn schoondochter op de stoep
Lees ook:De vermeende sexcapades van Killed Bill
Lees ook:Jonge vrouw doet zich 3 jaar voor als man en ontmaagdt haar vriendin
Lees ook:Emmanuelle (Sylvia Kristel) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>