Dodelijke fetish: kinky seks in plasticfolie!

Heel groot erboven schrijven: ‘Don’t try this at home’ dacht ik bij het lezen van een bericht dat een alarmcentrale deze week ontving.

‘Het is een beetje gênant, maar het gaat over een vriend. We deden een kinky seksspel en hij is gestopt met ademen. Hij is opgerold in plastic folie en tape en ligt nu op mijn bed……’

Aldus de 35-jarige Brit Richard Bowler (35) tegen de hulpdiensten, meldt Queerty.com.

Bowler, het 47-jarige slachtoffer Alun Williams en de 23-jarige David Connor hadden die dag een kinky sessie gepland.

Het liep alleen dodelijk af: ‘Hij is opgerold in plastic folie en tape. Hij heeft vershoudfolie om zijn lichaam gewikkeld en ik heb hier een sms’je waarin staat dat hij dat lekker vindt’.

Toen de ambulancebroeders arriveerden, probeerden ze Williams tevergeefs te reanimeren. Hij bleek echter al enige tijd overleden.

Bowler en huisvriend Connor meenden dat het een ongeluk was en dachten aanvankelijk dat Williams lag te slapen. Er waren ook drugs in het spel. Het slachtoffer bleek onder andere ketamine en methamfetamine in zijn bloed te hebben.

In het appartement van de verdachten zijn gasmaskers, bondage-materialen, duct tape en seksspeeltjes gevonden. Ook is bevestigd dat het slachtoffer en Bowler over ‘wrapping’ hebben gesms’t voor zijn dood. Of Williams de plastic mummificatie zo in gedachten had is een tweede.

Bowler en Connor, worden nu aangeklaagd voor doodslag bij de Britse rechtbank.

Lees ook:Veemde fetish: 12 jaar cel voor dodelijke wurgseks
Lees ook:Zogenaamde ‘sextc’ kent dodelijke afloop
Lees ook:Dat mannen altijd aan seks denken is een fabeltje
Lees ook:Wat artsen afgelopen jaar uit vagina, penis en anus ‘visten’
Lees ook:Vreemde fetish: pissen in de thee van je collega’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>