Waarom vrouwen hun orgasmes veinzen

BeautifulAgonyEr zijn vele redenen waarom vrouwen, maar ook mannen, een orgasme faken.

In de natuur, waar we allemaal onze oorsprong vinden, liggen de gevaren op de loer, en moet het vrouwtje het mannetje zo snel mogelijk naar een hoogtepunt loodsen en daarbij helpen haar kreetjes en eventuele orgastische geluiden en gebaren.

Ook kan zij dit beslissen omdat ze op dat moment geen zin heeft in langdurige seks.

Dan zijn er nog de vele mannen en vrouwen die hun sekspartner niet willen kwetsen en daarom een toneelstukje opvoeren tussen de lakens.

Dit is zeker niet alleen maar slecht te noemen, want dit kan wel degelijk betere seks opleveren en daarom veinzen vrouwen die bang zijn dat hun partner het buiten de deur zoekt ook vaak.

En tenslotte is er ook het mechanisme dat ‘doen alsof’ helpt om het voor henzelf lekkerder te maken

Ook Magazine Cosmopolitan polste naar de bedgeheimen van 2300 vrouwen. Daaruit blijkt dat tweederde weleens doet alsof ze klaarkomt.

Het blijkt dat een orgasme voor vrouwen niet altijd prioriteit is. Ze vinden het gewoon plezierig om te vrijen, zonder zich te focussen op dat hoogtepunt. 57% zegt dat ze altijd klaarkomen tijdens seks. Bij hun mannen ligt dat op 95%.

Vrouwen die het niet lukt met een partner, zien een aantal verklaringen. De helft voelt de climax wel aankomen, maar deze ebt weer weg, 35% wijt het aan het feit dat de partner de clitoris onjuist stimuleert, terwijl 32% teveel aan andere dingen denkt. 72% geeft toe dat haar partner weleens een hoogtepunt bereikte, zonder haar te stimuleren.

Niet verwonderlijk dus dat masturbatie de meest zekere manier voor vrouwen is om het moment O te bereiken en dat het met het klimmen der jaren alleen maar beter wordt.

Onderstaande infographic geeft alle uitslagen weer. Helemaal onderaan vind je nog een showreel van de website Beautiful Agony. Deze orgasmes zijn dus wel levensecht.
COSMO-ORGASM

Beautiful Agony Showreel from Beautiful Agony on Vimeo.

Lees ook:Ook mannen doen weleens alsof ze klaarkomen
Lees ook:Orgasme-website ‘De kleine dood’ bestaat 10 jaar
Lees ook:Waarom mannen ook weleens een orgasme ‘faken’
Lees ook:Waarom mannen een orgasme faken II
Lees ook:Merk jij of haar orgasme echt is of gefaked?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>