Ook vrouwen doen het met hoeren

Hoewel een experiment met gigolo’s voor de ramen op de Amsterdamse Wallen enige jaren terug geen succes werd (wel kijken, niet kopen), blijkt toch dat het aantal Nederlandse vrouwen dat aan betaalde seks doet stijgende is……

Zulks blijkt uit onderzoek van sekszender DUSK onder 1000 mensen

55% van de ondervraagde vrouwen en 48% van de mannen zegt nooit betaalde seks te hebben en dat ook zo te houden. Een kwart van de vrouwen en mannen sluit het niet uit om in de toekomst eens een (man)hoer te proberen.

Werd prostitutie eerst als een echte mannenbezigheid gezien, anno 2011 blijkt dat 18% van de vrouwen ooit betaald heeft voor seks. En het viel blijkbaar in de smaak: bijna alle vrouwen die er ervaring mee hebben, geven aan dit weer eens te zullen doen. Dit in tegenstelling tot de mannen. Van de 29% die toegaf ooit voor seks te hebben betaald, was het slechts voor tweederde voor herhaling vatbaar.

Hieronder een filmpje waarin we die ‘omgedraaide wereld’ zien. Het is iets waar je ongemakkelijk van wordt als je ernaar kijkt. Was de aantrekkelijke jongeman een aantrekkelijke jongedame geweest en haar klanten bejaarde, moddervette, hooghartige, onappetijtelijke mannen, dan had onze hedendaagse moraal ons gedicteerd dit héél normaal te vinden. Maar zo? En wat is er eigenlijk zo gewoon aan betaalde seks?

De clip werd deze zomer in 17 talen op internet gezet door de European Women’s Lobby, het begin van de campagne ‘Samen voor een Europa vrij van prostitutie’. Een nobel doel, maar…….

Lees ook:‘Blijf van mijn hoer af’, roepen Fransmannen in koor
Lees ook:Zonder condoom is het bij de hoeren stukken duurder
Lees ook:Voorlichting voor Haagse hoerenlopers
Lees ook:Spanjaarden zijn Europa’s grootste hoerenlopers
Lees ook:Britse hoerenlopers zijn dol op de Amsterdamse Wallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>