Nikah Mut’ah: halal prostitutie

burka-babes-Binnen de islam is het huwelijk zo ongeveer de dekmantel voor alles.

Je mag je vrouw verkrachten, je mag haar slaan als ze niet doet wat je wilt en je mag je kinderen (lees: zoontjes) lekker alles toelaten en onopgevoed de wereld inschoppen.

Met hand en tand verzetten moslims zich tegen het homohuwelijk, maar een ‘sekshuwelijk’ wordt wel getolereerd.

Een huwelijk van een paar minuten, uren of dagen om jawel: ordinair van bil te gaan. Daarna doek je dat huwelijk gewoon weer op. Bij ons heet dat gewoon een affaire of naar de hoeren gaan…….

Omdat prostitutie in Saudi-Arabië verboden is, gaan de mannen uit dat land op seksvakantie in Indonesië.

Onder het mom van een huwelijk kunnen ze hun gang gaan. Geheel HALAL. Bij aankomst op het vliegveld staan de ‘tussenpersonen’ al klaar met een fotoalbum met bruidskandidaten voor een ’toeristenhuwelijk’.

Voor €300,- gaan de Saudische mannen een tijdelijk islamitisch huwelijk aan, formeel om ’het meisje voor verleidingen te behoeden’. Tegelijkertijd houden de ’vakantiemannen’ in de gaten dat hun ’vakantievrouw’ niet zwanger wordt.

De Islamitische prediker en tv-persoonlijkheid Muhamad Al-Arifi uit Saudi Arabie veroorloofde in een door hem uitgesproken Fatwa dat buitenlandse islamitische strijders in Syrië zich kunnen vergrijpen aan meisjes in het land.

De geestelijke zou geïrriteerd zijn over dat de revolutionairen zich nu al 2 jaar hebben onthouden van seksuele omgang met de eigen vrouw(en). Zodoende riep hij ook daar het ‘sekshuwelijk’ in leven. De strijders mogen hierbij alleen enkele uren doorbrengen met de vrouwen om elkaar niet ‘in de weg te staan’.

De vrouwen die het sekshuwelijk, Nikah Mut’ah, moeten ondergaan zouden volgens hem met het paradijs beloond worden. El Arifi stelde wel enkele voorwaarden aan het zich vergrijpen aan meisjes en vrouwen. Zo mogen ze niet jonger zijn dan 14 jaar en moeten ze ongetrouwd, gescheiden of weduwe zijn.

Lees ook:Seksschool in Kirgizië maakt mannen en vrouwen blijer
Lees ook:Escortgirl trouwt met haar klanten om ‘halal’ te kunnen neuken
Lees ook:Nieuw woord uit Saoedi-Arabië: sekshuwelijk
Lees ook:Amsterdamse rosse buurt uitgebreid met halal-hoeren
Lees ook:Egyptische mannen houden het niet meer binnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>