Blinde toeristen krijgen vandaag verwenbeurt op De Wallen

Borsten betasten en aan zwervers ruiken. Een groep blinde toeristen krijgt vandaag een bijzondere rondleiding op de Wallen. Deze wordt nu al voor de 15e maal georganiseerd door Raoul Serrée, schrijver en oprichter van het Appie Baantjermuseum in de Warmoesstraat. De deelnemers van morgen zijn 25 blinden uit Denemarken.

“In de Warmoesstraat worden sm-attributen ter hand genomen, op het Oudekerksplein worden borsten betast en op de gracht ruikt men aan een zwerver”, beschrijft Serrée de vip-treatment bij AT5. Bij apotheek Jacob Hooy krijgen de toeristen nog ‘een snuifje V.O.C.’ mee.

Van Aemstel Produkties laat weten dat tijdens de rondleiding het voor de deelnemers verplicht is om plastic handschoenen te dragen, omdat niet alleen prostituees worden betast, maar ook gevelstenen en urinoirs.

Lees ook:Bejaarde prostituees gezocht voor reünie!!!
Lees ook:Anale massage tegen de hik
Lees ook:Lady GaGa wil sperma – parfum
Lees ook:Vakantiegangers in resorts gechanteerd met sextapes
Lees ook:Militaire escortgirl is smet op Brits legioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>