Vlaanderens beroemdste lesbo stapt in de (heren-)prostitutie

EvaPauwelsEva Pauwels is bij onze zuiderburen een beroemdheid, goed voor vele pagina’s boulevardpers.

Ze werd bekend toen ze in de jaren ’90 trouwde met komiek en publiekslieveling Jacques Vermeir.

Met hem kreeg ze een zoon en een dochter maar dit huwelijk strandde na 5 jaar.

Toen had ze voor het oog der natie haar coming out als lesbische vrouw, vele knipperlichtrelaties en ging naakt in de Playboy ging met een ‘rattenkoppie’ om in 2008 met een enorm mediaspektakel te trouwen met haar grote liefde Christel de Vos…..

Maar dit roze huwelijk hield nog geen half jaar.

Daarna bekeerde ze zich weer tot de heren met ene Franky, maar de berichten over drankmisbruik, valpartijen en genante toestanden namen alleen maar toe.

Inmiddels is Eva een geoute ‘borderliner’, berooid, alleen en sinds 3 weken werkzaam als ‘gezelschapsdame’ in een club in Sint-Martens-Latem.

In de prostitutie hoopt ze een oplossing te vinden voor haar financiĆ«le problemen, onthult ‘Dag Allemaal’, de Vlaamse Boulevard zeg maar.

Na huwelijk 3 is ze nog verder aan lager wal geraakt. Niet alleen kampt ze met een drankverslaving, de voorbije maanden kwam ze met tal van onfrisse zaken in het nieuws: zich ontlastend naast een zwembad in Turkije, flauwvallend in de supermarkt, een tand gebroken tijdens een schermutseling met een vreemde man, op de spoeddienst beland tijdens het verjaardagsfeest van haar kinderen.

Drie weken geleden werd Pauwels ‘animeermeisje’ in de Latoya Club, zo getuigen twee mannen in het TV-programma. Ook collega’s van Pauwels in de club bevestigen dat ze daar werkt en stippen aan hoe populair ze is bij bepaalde klanten die haar graag champagne betalen en met wie ze, voor een bepaald bedrag, naar boven gaat.

Lees ook:Nikah Mut’ah: halal prostitutie
Lees ook:Man moet na gebroken penis 2 centimeter lengte missen
Lees ook:100 jaar Mile High Club: hoe leuk is neuken in een vliegtuig?
Lees ook:Michael Douglas doet na opmerking orale seks nu groots over zijn penis
Lees ook:Vrouw wordt verkracht, terwijl zij denkt dat het haar partner is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>