Claudia Schoemacher wil wel een sextape à la Paris Hilton

ClaudiaSLeDucClaudia Schoemacher-van Zweden, echtgenote van cosmetisch arts Robert, heeft geen saai seksleven.

Alhoewel het een stuk rustiger is sinds de jaren ’80 en ’90, toen ze als persvoorlichtster een stomende SM-relatie had met een bekende, gehuwde TV-presentator en daarvoor de Christine Le Duc leegshopte.

Nu is ze uithangbord voor genoemde erotische winkelketen.

Op de afgelopen huishoudbeurs demonstreerde en verkocht ze de toys aan de provinciale dames alsof het de gratis kopjes soep waren…..

Nieuwe Revu trof haar in de RAI.

Claudia kent maar weinig taboes. Nou ja, misschien eentje dan. “Ik zal nooit naar een parenclub gaan. In mijn fantasie lijkt me dat wel leuk, maar in mijn fantasie bestaan er geen chlamydia, herpes en genitale wratten. Vandaar dat ik dat liever oversla. Maar voor de rest? Kom maar op! Ik zeg zelfs niet eens direct nee tegen een geile seksfilm. Als ze me genoeg geld bieden, denk ik er zeker over na. Het is ook niet meer zo heftig als de jaren ’80. Bovendien hebben al zoveel bekenden het gedaan. Kijk alleen al naar Paris Hilton. Zo schokkend is dat dus echt niet meer. En het is gewoon spannend en leuk, net als het maken van foto’s.”

Haar spannende leven deed ze uit de doeken in haar erotische thriller ‘Kamer 303′ die vorig jaar uitkwam. Een seksuele draaikolk. Een tijd waarin zelfs tepelklemmen, zweepjes en handboeien normaal waren. Een periode ook waar ze zich zonder problemen liet afbeulen in bed en waar geen man veilig was voor haar.

“Ik heb natuurlijk wel genoten van die tijd. Waarom zou je ook je hele leven bij één iemand moeten blijven? Al is er natuurlijk een verschil tussen liefde en seks. Ik kon met iedereen neuken, niet met iedereen samen leven. Maar die spanning, had ik in die tijd nodig. Het meest shockerende uit die periode was op Ibiza. Daar kwam ik in een discotheek een meisje uit Engeland tegen, zo’n heerlijke playmate. Die vond mij wel interessant en ik haar. Voordat ik het wist, lag ze mij op de wc met haar tong te bevredigen. Heel spannend, ook omdat je onder de klapdeurtjes door precies kon zien wat daar allemaal gebeurde.”

Meer in Nieuwe Revu die vanaf vandaag in de kiosken ligt.

Lees ook:Eenderde van de vrouwen stond minimaal weleens een jaar droog
Lees ook:Hoe (on-)gezond is het om een tijd geen seks te hebben?
Lees ook:Seks met Bekende Nederlanders
Lees ook:Liever internet dan seks?
Lees ook:Brusselse Cindy wordt moe van werken, dus verkoopt ze haar maagdelijkheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>