Chinezen struikelen over megatieten

breaststatueEen kunstwerk in een Chinees park dat een klein meisje met gigantsiche borsten voorstelt, houdt de gemoederen behoorlijk verhit…………

Het is een 20 cm groot meisje met een borstpartij van 5 meter lang en 5 meter breed, dat is geplaatst in de Chinese stad Foshan.

Ouders zijn in shock van het kunstwerk van het kleine meisje met de enorme bos hout voor de deur. “Het park hoort een echte familieplek te zijn, maar het enige waar mijn zoontje nu nog oog voor heeft zijn die 2 kunstborsten”, aldus een boze moeder.

Ook een kleuterleidster ervaart problemen. “Sommige kinderen barsten zelfs in huilen uit als ze het zien. Vooral kleine meisjes schrikken ervan. Ze zijn bang dat hun borsten ook zo groot worden als ze volwassen  zijn”.

De megatieten zijn al meerdere keren ten prooi gevallen aan vandalisme. En een grapjas heeft al eens geprobeerd de borsten bij elkaar te houden met een mega-bh.

Een woordvoerder van het grote borsten park zit niet met de kritiek. Volgens hem hoort het bij kunst dat erover gediscusseerd wordt.

Lees ook:Het naakte vrouwen park
Lees ook:Naakte David van Michelangelo moet in Japan een onderbroek aan
Lees ook:Neukgeluiden in plaats van vogelgetsjilp in het park
Lees ook:Vagina van de koningin schiet in verkeerde Franse keelgat
Lees ook:Jonge vrouw doet zich 3 jaar voor als man en ontmaagdt haar vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>