Vrouwen over seks met mannen die een micro-penis hebben

MicropenisMicropenis is de benaming voor wanneer het mannelijk geslachtsorgaan 1/4 of kleiner meet dan de gemiddelde penislengte en komt voor bij 1 op de 200 mannen.

Volgens dokter Joseph Alukal van het New York’s Universitair Langone Medical Centre, betekent dit zo’n 3 cm in uitgestrekte vorm.

Sommigen worden er mee geboren, anderen wijten het aan urologische of hormonale afwijkingen.

Ondanks hun ‘geringe mannelijkheid’ krijgen mannen met een micropenis wel een erectie en kunnen ze zich gewoon voortplanten…..

De vrouwen die hun ervaringen deelden zijn geen medische experts, het gaat hier puur om hun persoonlijke verhalen.

Het opvallende is dat het cliché dat mannen met een grote penis beter zijn in bed, totaal niet opgaat.

Deze mannen hebben juist alle andere technieken in bed extra goed aangeleerd……..

Daarover bericht Zita.be.

1. Ik was een jaar samen met een man met een micropenis. De eerste keer was ik zeer verrast, maar vond het wel ok. De eerste keer dat we seks hadden was ook de enige keer met penetratie. Daarna deden we het alleen oraal. Ik vond dat prima, want hij was zo goed!

2. Ik leerde iemand kennen op Tinder dit jaar en was in het begin heel verbaasd dat hij me eerst gewoon wilde leren kennen voordar we met elkaar naar bed gingen. Voor mij ging het allemaal nogal traag, maar het werkte wel. De eerste keer dat we seks hadden ging hij eerst naar beneden bij mij en …ooooh my god! Dat was echt super goed. Toen hij daarna zijn broek uitdeed en ik zijn micropenis zag, kon het me weinig meer schelen. Hij was zo ongelooflijk goed in orale seks dat hij me gewoon elke keer opnieuw plezierde en minder gaf om zijn eigen genot.

3. Ik zat op de hogeschool toen ik op een feestje een grappige, slimme man ontmoette en van het een kwam het ander. Toen hij zijn kleren uittrok dacht ik eerst dat hij geen erectie had, maar toen we begonnen te vrijen besefte ik wat er aan de hand was. Ik vond het niet erg omdat ik echt een verbinding had met hem en dan is het sowieso goed. Ik heb liever seks met een fantastische man met een micropenis dan met een klootzak met een grote. Het voelde uiteindelijk ok. Het is net zoals iemand die op de deur klopt, maar zich niet opdringt.

4. Het was op de middelbare school tijdens een feestje dat ik iemand leerde kennen en van het een kwam het ander. Hij woonde net naast de feestzaal en ik eindigde bij hem thuis op de bank. Ik wilde naar zijn kruis grijpen, maar was heel verward toen ik besefte dat zijn penis kleiner was dan mijn handpalm. Hij zei dat het groter zou worden, maar dat was niet zo. We gingen door met zoenen en opeens besefte ik dat hij zich aan het aftrekken was en hij kwam klaar op mijn kleren. Hij was echt een smeerlap. Wie doet nu zoiets?

5. Ik was ongeveer anderhalf jaar samen met een man met een micropenis en het was…ok. Ik was jong en besefte het allemaal nog niet zo. De seks was goed omdat hij echt zijn best deed en hij was gewoon ook super sexy. Er was ook een man bij ons in de buurt die bekend stond om zijn micropenis, maar niemand zei er wat van omdat hij super goed was in bed was en dat maakte alles goed.

6. Ik heb twee ervaringen gehad met mannen met hele kleine piemels. De eerste was mijn lief en ik was echt gek op hem. Hij was heel open in bed en deed er alles aan om mij ook aan mijn trekken te laten komen. We bleven uiteindelijk niet samen, maar ik bleef na hem wel heel open-minded over kleine penissen. Een tijdje later ging ik uit met iemand die ook een hele kleine had. Ik gaf er niet veel om maar toen hij na zijn orgasme zich op zijn rug draaide en vroeg of ik het goed vond deed hij totaal geen aanstalte om mij ook te plezieren. Ik had letterlijk niks gevoeld. De volgende keer stuurde ik er op aan en weer deed hij alleen maar zichzelf een plezier. Ik zei dat ik ook wel wat wilde want dat ik niet echt veel gevoeld had. Hij zei: “Bedoel je dat ik een kleine penis heb?” waarop ik reageerde en zei “Dat heb je ook!”. “Wel, misschien heb jij gewoon een te grote vagina!”, riep hij uit. Toen ben ik vertrokken.

7. Ik was net gescheiden en had een nieuwe man leren kennen. Hij was veel jonger dan ik en toen bleek dat hij niet echt op de hoogte was van zijn kleine penis, merkte ik dat leeftijdsverschil wel. Ik verschoot heel erg toen ik zijn penis voor de eerste keer zag. Ik voelde letterlijk niks toen we seks hadden, maar hij was zo jong en onervaren dat ik het er niet over had. We zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan, maar zeker niet omwille van de kleine penis, eerder om het leeftijdsverschil.

Lees ook:Vreemde fetish: seks hebben met een spook
Lees ook:Man neemt extra hypotheek op huis voor verbouwing (van zijn penis)
Lees ook:Britse trots en topzwaar tegelijk met haar Cup KKK
Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit I
Lees ook:Vreemde fetish bediend: Olivia was een voetenhoer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>