Vreemde fetish: vrouwen de pumps van de voeten rukken // Ludiek & Bizar

Een van de lachwekkendste geaardheden vind ik toch altijd wel een fetish voor een voorwerp, materiaal of lichaamsdeel. Zo werd Zeeland enige jaren geleden ‘geteisterd’ door een voetenfetisjist aan de stranden.

Zelf had ik ooit een collega met een leer-fetish. Als ik ‘s ochtends kwam binnenwandelen met mijn geërfde dokterstas kreunde hij reeds: ‘Oh wat een geile tas!’

Voorts hebben wij hier in mijn buurt allemaal een droogtrommel aangeschaft. Strings en tanga’s die buiten aan een waslijn hingen, werden allemaal gegapt. Het zal je hobby maar wezen!

In Duitsland is nu een mannelijke pumpfetisjist die zijn behoeftes niet onder stoelen of banken steekt. Integendeel: vrouwen op hoge hakken kunnen niet rustig over straat……….

Hij heeft inmiddels al 7 dames overvallen en hen letterlijk de schoenen van de voeten gerukt.

De pumpgek slaat zijn slag op de metrostations van Bonn. De politie verdenkt een 27-jarige inwoner van het naburige Troisdorf. Toen rechercheurs zijn woning wilden doorzoeken, vluchtte hij via het balkon.

Kort daarna was het weer raak in Keulen en Leverkusen, meldden Duitse media vrijdag. De politie weet nog niet of het om dezelfde dader gaat of om een na-aper. In Keulen was de hakkenroof succesvol, maar in Leverkusen verloor hij zijn opwindende buit.

Illustratie: shoeblog.com

Lees ook:Schoenenfetisjist op camera vastgelegd
Lees ook:Straatprostituees moeten dagelijks tippelticket kopen
Lees ook:Voeten-fetishist wil stewardessen ‘verwennen’ en geeft €1000,- toe
Lees ook:Vreemde fetish: voeten porno
Lees ook:Burengerucht blijkt seksueel plezier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *