Vrouwen staan positief tegenover kinky seks, maar massage wint!

Porna-zender Dusk! deed onderzoek naar het seksleven van haar kijkers. Ze vroegen zaken als: welke verleidingstechniek werkt bij jou het best? En doe je wel eens kinky dingen in bed?

Wat blijkt? De beste manier om een vrouw in bed te krijgen is een doodgewone, ouderwetse massage. Maar van kinky houden de porna-kijkers ook: maar liefst 80% van de vrouwen en 70% van de mannen staat positief tegenover kinky seks…

Een meerderheid van de respondenten vindt het leuk om op zijn tijd een kinky tintje aan de seks te geven, mits het niet te ver gaat. 30% van zowel vrouwen als mannen heeft nog nooit iets kinky’s  gedaan maar ziet dat in principe best zitten. Een minderheid, 18% van de ondervraagden, doet  nooit stoute dingen in bed.

Maar wat zou Dusk! verstaan onder kinky? Kinky is een breed begrip. Voor de ene geldt doggystyle als kinky, de ander denkt aan hardcore SM…

Onder Dusk! kijkers zegt 10% van de vrouwen en 7% van de mannen fan te zijn van SM. Voor hen is  ‘vanilla seks’ (oftewel seks zonder kinky of fetish-elementen) niet interessant. Binnenkort op dit blog meer info over SM.

Maar voor je klaar bent voor kinky dingen moet je eerst je partner in bed krijgen. Hoe doen we dat? Bloemen of een cadeautje wordt gewaardeerd, maar opgewonden worden we er niet van. Slechts een minderheid (7%) krijgt het acuut warm van een dergelijke verrassing. Ook een romantisch etentje of lekkere hapjes en drankjes – een andere klassieker om je lover het hof te maken – brengt maar 9% van de ondervraagden op sexy ideeën.

Wat werkt dan wel? Je voelt hem al aankomen…. samen een spannend (porna)filmpje kijken does the trick! 28% van de vrouwen en 33% van de mannen geeft aan dat dit DE manier om zin te krijgen. De enige methode die meer succes heeft: een lekkere massage. 60% van de vrouwen, en 45% van de mannen heeft na een massage zin in seks!

Lees ook:Meerderheid NL vrouwen heeft geen moeite met inhuren van een gigolo
Lees ook:Nederlandse vrouw gaat voor intieme massage met ‘happy ending’ naar (vrouwelijke) professional
Lees ook:Vrouwen pieken eerder in bed
Lees ook:Nou moe: vrouwen wensen rauwe seks, mannen willen tederheid
Lees ook:Iedereen lult over seks, maar niet over het eigen seksleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>