Vijf tips voor een eerste casual (seks-) date

PhotobucketEen eerste date is altijd spannend. Waar ga je heen? Wat trek je aan of niet? Wat moet je zeggen?

Daarom vandaag een aantal tips, zodat je goed voorbereid en ontspannen op stap kunt…….

Ze komen van C-Date, één van de grootste casual dating-sites ter wereld. Zij zorgen dagelijks voor eerste dates.

PR-manager Aude Creaveau:  “We verwachten dan ook dat dankzij deze tips nog meer succesvolle eerste ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen onze leden. Zodat uit een eerste casual date nog vaker iets meer kan komen.”

1. Zorg ervoor dat je eerste casual date plaatsvindt op een leuke, nieuwe locatie. Maak bijvoorbeeld een gezellige wandeling samen, bezoek een muziekfestival of ga lekker samen uit eten in een gezellig restaurant. Vermijd het theater of de bioscoop: daar kun je nauwelijks met elkaar praten en kom je te weinig te weten over je date. Ga iets actiefs doen en je hebt meteen voer voor een leuk gesprek.

Tip 2: Veiligheid gaat boven alles. Zeker op een eerste casual date, omdat je nog niet weet wat voor vlees je – letterlijk en figuurlijk – in de kuipt hebt. Zorg ervoor dat je rijdt in je eigen auto en altijd afspreekt op drukkere en goed verlichte plaatsen. Het is daarnaast handig om vrienden vooraf te vertellen waar je heengaat. Veiligheid geldt uiteraard ook voor de seks: maak op voorhand duidelijke afspraken hierover, zodat je allebei met dezelfde verwachtingen op date gaat.

Tip 3: Het is een bekende wijsheid dat je geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Grijp je eerste kans dus direct met beide handen aan. Ga voor een look die ‘sexy, flirty en fun’ tegelijk is. Voor mannen betekent dit bijvoorbeeld een lekkere parfum. Vrouwen: ga vooral voor de natuurlijke look. Pas bovendien de kleding aan op de activiteit die je gepland hebt.

Tip 4: Wees niet te veel gefocust op je droomman of -vrouw. Geef iedereen een kans – ook al voldoet hij of zij niet direct aan je ideale verwachtingen. Sta open voor nieuwe mensen en verruim je horizon.

Tip 5: Wat betreft gespreksonderwerpen is het eenvoudig: houd het luchtig en zeur niet over dingen die misgaan. Zorg voor een positieve ingesteldheid en ga vooral niet moeilijk doen. Vergeet echter niet om wel eerlijk te zijn tegenover de ander. Maak vooraf duidelijk wat je verwachtingen zijn, zodat er geen misverstanden ontstaan. Ben je niet geïnteresseerd in iets serieus? Maak dat dan meteen duidelijk.

Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!
Lees ook:Vanavond stappen voor de seks!
Lees ook:Kwart NL vrouwen wil seksdate onder de kerstboom
Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen
Lees ook:Vrouwen worden seksueel zeer geïnspireerd door nieuwste Bond-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>