Van een nare ziekte als MS of ALS, word je niet ook nog seksloos

Undressing-disability-Enhance-UKZodra iemand moeilijk loopt, laat staan in een rolstoel zit, reageren er velen alsof ze de persoon in kwestie ook niet meer goed snik is. Genant gewoon.

Neem de proef op de som maar eens. Toen ik een vriend van mij in een rolstoel duwde, werd IK aangesproken in de winkels en moest ik telkens op de man voor me wijzen met zijn goede verstand.

Laat staan dat men zich kan (of wil) voorstellen dat mensen met een fysieke beperking nog zo gezond zijn dat ze heus wel seks willen…….

Dat is dan ook de boodschap van een campagne die ‘Enhance The UK’ lanceerde in Groot-BrittanniĆ«.

Neem nou Sophie. Ze kreeg de diagnose MS toen ze nog maar 27 jaar was. Ze zit inmiddels in een rolstoel en kan niet meer praten, maar heeft wel nog seksuele gevoelens, waarmee ze bij niemand terecht kan. In onderstaande video laat ze haar zus vertellen hoe moeilijk ze het vindt dat niemand haar nog als een seksueel persoon ziet.

Lees ook:Hoe wordt een man 113? Sigaretten, whisky en wilde wijven!
Lees ook:Seksuele voorlichting met Bob de Bouwer volgens Goedele
Lees ook:Naakt vrouwenvlees in de strijd tegen dierenvlees
Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit I
Lees ook:Seks in een rolstoel (reportage)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>