TREND: de one-nightstand wordt een half-nightstand

Casual seks zonder een ongemakkelijke morning-after maakte officieel zijn opwachting in 2012, niet geheel toevallig in het jaar dat Tinder kwam. Want hoewel lang niet iedereen alleen seks zoekt op de bekende datingapp heeft ze wel een trend gezet.

Een onenightstand kan goeie seksuele uitlaatklep zijn voor wie niet dagelijks aan zijn of haar trekken komt in een relatie, maar vaak is het de ochtend erna een stuk minder gezellig. En dus blijven steeds meer millennials gewoonweg niet slapen en vertrekken ze direct na de vrijpartij om in hun eigen bed te slapen. Voila: de halfnightstand.

“Het is nu eenmaal makkelijker om meteen na de daad naar huis te gaan, zodat je de volgende dag fris opstaat,” aldus sekstherapeute Celeste Hirschman op The Huffington Post. Mannen deden het al langer, maar anno 2016 zijn het vooral jonge vrouwen die steeds vaker vertrekken in het holst van de nacht, na een al dan niet goed robbertje seks.

Eerder onderzoek van de universiteit van New York onthulde dat 40% van de vrouwen tot orgasme komt tijdens een onenightstand, in vergelijking met 80% van de mannen. “Als vrouwen geen goede seks krijgen, gaan ze er niet langer een hele avond voor opgeven,” aldus een journaliste van Elle. Lang leve de halfnightstand!

Lees ook:7 tot 13 minuten geslachtsdaad ideaal
Lees ook:3 tips om de seks langer vol te houden
Lees ook:Mannen zijn opgewonden voor en tijdens seks. Vrouwen erna.
Lees ook:Het orgasme van een vrouw is net zo uniek als haar vingerafdruk
Lees ook:Heren: van slaapgebrek krimpen je ballen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>