Sperma-allergie verpest huwelijksnacht

zaadSeks zonder condoom kunnen de 27 jarige Mike en 26-jarige Julie Boyde uit het Amerikaanse Ambridge wel vergeten.

Julie is namelijk allergisch voor het zaad van Mike………..

Toen hij voor het eerst in haar klaarkwam tijdens de huwelijksnacht schreeuwde ze het niet uit van genot, maar van de pijn die zijn spermacellen veroorzaakte.

Niet alleen pijnlijk, maar ook ontzettend vervelend. Van een spontane vrijpartij tot hun grote kinderwens – het zit er niet meer in.

Na talloze test bleek namelijk dat de Amerikaanse overgevoelig is voor Mikes sperma. Dokter Andrew Goldstein verklaart het volgens Fok met een pinda-allergie of hooikoorts.

Ook dan reageert het lichaam met zwellingen, jeuk en ontstoken zenuwuiteinden. Zo is dat ook als hij in haar klaarkomt en haar lichaam zijn zaad herkent als een vreemd eiwit.

Tja nu kun je zeggen, dan moet je maar even doorbijten, maar volgens Julie kreeg dit op de pijnschaal wel een tien. ” Het voelde alsof iemand naalden in me stak.”

Nu vraag je je misschien af waarom ze dit voor hun huwelijksnacht niet ontdekten. Juist, de twee deden het daarvoor met een condoom. Het verhaal van dit stel is deze week te zien in het programma ‘Strange Sex’ op de Amerikaanse Discovery Channel.

Lees ook:Amerikaanse wetenschap heeft blij sperma-schandaal
Lees ook:De vader van je kind pijpen om een miskraam te voorkomen
Lees ook:Sperma maakt blij én slim…
Lees ook:Sperma tegen ochtendmisselijkheid!
Lees ook:Transgender-model zet brutale penis-/ vagina-vragen op een rijtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>