Kerstbunny Tatjana Simiç wil helemaal niet met pensioen

Tatjana Simic is nog niet klaar met haar sexy imago.

In september zou de 49-jarige zangeres, model en actrice hebben gezegd haar internationale imago van stoeipoes achter zich te laten, maar niets blijkt minder waar te zijn…..

“Een grote misvatting”, aldus Tatjana. “Dat zijn niet mijn woorden.”

“Als één blad schrijft dat ik van mijn sexy imago af wil, staat het de volgende dag honderden keren op internet”, hekelt Tatjana.

Maar ook al zou de brunette liever als een grijze muis door het leven gaan, ze betwijfelt of dit haar zou lukken. “Je komt nooit van een sexy imago af”, legt ze uit. “Je kunt wel beslissen om te stoppen met fotoshoots die enigszins sexy getint zijn.”

Dat Tatjana zelf niet van plan is om te stoppen met dergelijke shoots blijkt wel uit de naaktreportage die het model doet voor het kerstnummer van Playboy.

Nog meer prikkelende fotoreportages sluit de actrice voor de toekomst dan ook niet uit. “Waarom zou je überhaupt iets uitsluiten? Je weet niet eens of je morgen nog leeft”, sluit Tatjana af. “Ik zou zeggen: geniet van vandaag en morgen zien we wel weer.”

Lees ook:Tatjana neemt afscheid met een naaktrepo in de Kerst Playboy
Lees ook:Frans Bauer fopt Tatjana met ‘borstbeeld’
Lees ook:Naaktkalenders zijn ware rage
Lees ook:Tatjana Simiç nog 1x naakt
Lees ook:Tatjana Simiç wil geen bejaarde pin-up zijn à La Paay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>