Mannen die vissen zijn seksuele toppers

Met alle respect hoor, maar ik zie ze meestal alleen van de achterkant: ik heb qua sexapeal niet zo’n hele hoge pet op van hengelsporters.

Ik zie ze meestal in van die groene oliepakken onder een paraplu naar hun hengel staren.

Mijn excuses heren sportvissers, want wat lees ik zojuist?

Mannen die minmaal 1 x per week met de hengel, het aas en de dobber erop trekken, zijn geweldige minnaars.

Zij komen namelijk niet zo snel klaar……………

Uiteraard kwam ik dat te weten via mijn collega Felix van der Marel van sportvissen.blog. Nou, boft mevrouw van der Marel even zeg!

Het gaat om een onderzoek dat Visdeal.nl deed onder 1263 vissers in samenwerking met onderzoeksbureau Alogia. Met elke vis die aan de haak wordt geslagen, stijgt het zelfvertrouwen.

Verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat een mooie vangst het oerinstinct van de man, van oorsprong jager, streelt. In combinatie met de serene rust, zo inherent aan de hengelsport, presteren vissers daardoor aanwijsbaar beter in bed.

Ook biologisch gezien, is er een verklaring volgens de visfreaks. Ze hebben geen last van het zogenaamde syndroom van de (te) snelle jongens. Aan belangrijke voorwaarden om een orgasme uit te stellen: zelfvertrouwen en rust, wordt immers voldaan.

Turend naar hun dobber kunnen vissers uren intens genieten van hun met zorg gekozen groene omgeving. De vangst van een grote vis stimuleert hun brein om extra endorfine aan te maken. Ontspannen als vissers na een hengelpartij zijn, staat dat garant voor langdurig actief zijn tussen de lakens ‘s avonds.

Een opvallende reactie aan visdeal.nl kwam van een visser die anoniem wenst te blijven: “In het begin stond mijn vrouw me altijd chagrijnig uit te zwaaien als ik ging vissen. Tegenwoordig zet ze mijn visspulletjes handenwrijvend voor me klaar. Het vissen heeft ons huwelijk geen kwaad gedaan, integendeel.”

Lees ook:Zo de vrouw is, zit haar schaamhaar
Lees ook:Potje SM-seks in plaats van mediteren tegen de stress
Lees ook:Vrouwen genieten meer van seks na borstvergroting (denken ze)
Lees ook:Wat doet een clitoris-piercing met je?
Lees ook:Ook mannen faken af en toe orgasme

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mannen die vissen zijn seksuele toppers

  1. Jan

    [i]Mannen die minmaal 1 x per week met de hengel, het aas en de dobber erop trekken, zijn geweldige minnaars. Zij komen namelijk niet zo snel klaar……………[/i]

    ?? ze zijn de vislucht gewend ??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>