Vrouwen willen vaker stoute en kinky seks dan mannen

Wie nog steeds denkt dat mannen degenen zijn die willen experimenteren tussen de lakens, heeft het danig mis.

De vrouw van nu is meer kinky, veel ‘stouter’ en grensverleggender in bed dan haar (mannelijke) partner.

Zij zijn vaak op zoek naar seksueel avontuur.

Het liefst fluisteren ze schunnige woordjes in het oor van hun sekspartner en ze zijn ook niet bang om hun erotische fantasie te verklappen……….

Dat blijkt uit een enquête van de K-Y’s GoodInBed.com. Zij ondervroegen daarvoor mannen en vrouwen met een langdurige relatie.

Bijna alle respondenten vertelden dat ze genieten van seks met het licht aan, sexy lingerie, seks op verschillende plaatsen in het huis, het kijken naar pornofilms en het gebruik van glijmiddel. Maar als het op avontuurlijkheid aankomt, dan bleken de vrouwen bereid om veel verder te gaan.

Een avontuurlijk seksleven is van groot belang voor beide partners, want het experimenteren hangt sterk samen met seksuele bevrediging. Het is zelfs zo dat hoe meer een koppel openstaat voor nieuwe dingen in bed, hoe langer de relatie stand houdt.

Volgens enquêteleidster Kristen Mark zijn heel wat mensen verrast door de resultaten. “Vrouwen worden in onze maatschappij nog steeds beschouwd als preutse wezens, die de seksuele behoeftes van mannen proberen in te perken. Ons onderzoek toont aan dat het tegendeel het geval is.”

Eerder onderzoek van de website toonde aan dat vrouwen zich vaker vervelen in een relatie, ondanks het feit dat ze seksueel bevredigder zijn. Een kwart van de vrouwen gaf toe dat hun verveling geleid had tot overspel, terwijl bijna 60% probeert om hun seksleven spannender te maken.

Lees ook:‘Friends with benefits’ hebben de lekkerste seks
Lees ook:Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden
Lees ook:Religie & seks
Lees ook:Studente Seksuologie zoekt medewerkers schaamhaarenquête
Lees ook:Vrouwen eisen steeds meer seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>