Bij mannen gaat het om de praat, bij vrouwen om de daad

Vrouwen over de hele wereld hebben betere, langere en vooral meer seks met hun vaste partners en minnaars dan mannen. Dat blijkt uit een enquête, door overspelsite Victoria Milan onder 5917 leden uit 15 verschillende landen.

De vrouwen hadden afgelopen jaar gemiddeld 4 bedpartners, de mannen gemiddeld 3. Vrouwen zijn 4,9 dagen van de week seksueel actief, mannen 4,1 dagen.

56,1% van de mannen zegt meerdere keren per dag drang naar seks te hebben, terwijl dat bij de vrouwen 37% is. Om deze sekshonger te stillen zegt 29,3% van de vrouwen dagelijks seks te hebben met haar vaste partner. 28,2% doet het dagelijks met de minnaar en eveneens 28,2% slechts eens per maand. Vrouwen die niet met hun man sliepen afgelopen jaar, gingen wel naar bed met tot 10 manspersonen.

26.5% van de mannen zegt dat ze eens per week seks hebben met hun vaste partner en een kwart van de mannen zegt dat ze met hun minnares eens per week van bil gaan.

Onenightstands is aan de leden van de vreemdgangerssite niet besteed. Zij willen daar geen energie in stoppen. Slechts eenderde van de mannen en vrouwen gaat eens per jaar met een vreemde persoon mee voor een nachtje.

 

Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner
Lees ook:Mannen zijn te bescheiden over hun seksuele prestaties
Lees ook:Vrouwen hadden in 2015 een kwart meer seks dan de mannen (?!)
Lees ook:Een goede tongzoen is de ultieme verleidingsdaad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>