Nederlands rijbewijs halen en betalen met seks

Vrouwen en homoseksuele mannen kunnen hun roze papiertje halen in ruil voor seks.

Het zou een oplossing zijn voor wie geen geld heeft en toch dure rijlessen wil.

Een ritje voor een ritje zogezegd…..

Op internet wemelt het van dergelijke aanbiedingen. O.a. HIER.

De manier van werken wijkt op het eerste gezicht niet af van die van doorsnee-rijscholen. De rijinstructeurs vragen rijexamens aan via hun eigen rijschool of de rijschool waar zij in dienst zijn. Alleen, na de les wordt betaald in natura, dus met seks.

“Ergens achteraf in de auto of op een andere plaats”, zegt ‘Patrick’, de man achter de website, die fungeert als tussenpersoon. Volgens Patrick is het al meer dan 7 jaar mogelijk zo rijles te nemen.

“Onze organisatie had eigenlijk niet eens mogen bestaan. Maar ja, er zijn ontzettend veel mensen in ons land die niet de financiële middelen hebben om rijlessen te kunnen betalen. Die betalen dus anders, met seks.”

Ook oproepen van vrouwen die rijles willen en geen geld hebben staan op het net te lezen. ‘Rijinstructeurs, ik zou heel graag mijn rijbewijs willen halen, maar de financiële kant laat het niet toe. Zou iemand me kunnen helpen?’

Zowel de Dienst Nationale Recherche als Verkeershandhaving van het Openbaar Ministerie zegt dat deze ruilseks niet strafbaar is zolang de rijinstructeurs bevoegd zijn en zij niemand tot seks dwingen. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) noemt het een ‘vreemde manier van werken’. Rijscholen zeggen nog nooit gehoord te hebben van rijles die met seks wordt betaald.

Lees ook:Seks als ruilmiddel voor rijlessen is schering en inslag
Lees ook:Suikeroompjes die betalen voor aantrekkelijke te jonge meisjes
Lees ook:Naar de hoeren voor een goed gesprek
Lees ook:Gigolo’s gevraagd
Lees ook:De crisis maakt dat prostituees ‘dumpprijzen’ hanteren

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nederlands rijbewijs halen en betalen met seks

  1. monique van der sterren

    seks voor een breezer seks voor dit seks voor dat … seks voor aandacht maar niks out of love behalve voor het opportune zelf… of dat een vooruitgang is…
    ook als dat niet strafbaar is… je begrijpt steeds vaker waarom sommige mannen vanaf je jeugd denken je lastig te mogen vallen al dan niet getrouwd… het zijn andere vrouwen die ‘sneaky’ doen en ons dat etiket opplakken… niet de mannen.

      /   Reply  / 
  2. Jan Peters

    Dus zo heeft Lisanne Zilverberk haar rijbewijs gehaald.
    (Lullig als je foto, met vermoedelijk gefingeerde gegevens, bij zo’n tekst wordt geplaatst)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Een tuinman of loodgieter in ruil voor seks aan het werk zetten | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>