Spermavlekken van DSK op kostuum kamermeisje

De seksaffaire rond voormalig IMF-baas Dominique Strauss-Kahn begint Bill Clinton-achtige proporties aan te nemen.

Net als indertijd de jurk van Monica Lewinsky, moet nu het kostuum van het kamermeisje van het sjieke Sofitel uitsluitsel geven of er wel of geen sprake is geweest van het uitwisselen van lichaamssappen……..

De belangrijkste vraag blijft natuurlijk: hoe (on-)vrijwillig geschiedde een en ander?

Er zouden inderdaad ‘sportvlekken’ van DSK zijn aangetroffen op de kleding van het kamermeisje. Deze en andere onderzoeksresultaten heeft de politie van New York volgens de nieuwssite Atlantico.fr overgemaakt aan de Franse autoriteiten. In de loop van de dag zou de informatie publiek gemaakt worden.

Het slachtoffer werd op de 14de mei volgens ‘Le Journal du Dimanche’ (LDD), dat verwijst naar de nieuwssite The Daily Beast, aangetroffen in een ‘verschrikkelijke toestand’. De vrouw was totaal verward en zat uitgeteld tegen een kast in de gang van het hotel.

Volgens de hoteldirectie heeft ze verscheidene keren geprobeerd om over te geven. De agenten van de Special Victims Unit hebben in de uren die volgende stalen van lichaamsvocht genomen op het slachtoffer, maar ook van DSK zelf.

“Iedere centimeter van haar huid waar sporen van geweld zichtbaar waren, iedere vezel onder haar nagels, elk kledingstuk werd geïnspecteerd”, aldus LDD. Zelfs een tegel waarop de vrouw gespuwd heeft werd uit de vloer gelicht en meegenomen voor onderzoek.

Er worden nu ook meer gegevens bekend over deze Nafissatou Diallo. Ze zou al 7 jaar in de VS verblijven, afkomstig zijn uit Guinea, de status van vluchteling hebben en slecht Engels te spreken. Voorts heeft ze een dochter van 16 en is haar man enkele jaren na hun huwelijk overleden.

Lees ook:Lamar Odom in coma na 2 etmalen bordeel-feesten en -beesten
Lees ook:Ziekenhuis-rapport vermeldt ‘verkrachting’ van het kamermeisje
Lees ook:Amsterdamse ambtenaren speuren naar spermasporen
Lees ook:Kamermeisjes krijgen een ‘DSK-alarmknop’
Lees ook:Vreemde fetish: voeten porno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>