Foria: niet alleen voor een blije vagina, maar ook voor een pijnvrije

foria-menstrual-reliefCannabis was reeds bekend om ook de punani in hoger sferen te brengen. Er is sinds 2 jaar een glijmiddel met wiet in de handel.

Maar de makers daarvan gaan nu nog een stapje verer. Ze geloven dat de verdovende werking z’n werk ook kan doen als vrouwen last hebben van menstruatiepijnen.

Ja werkelijk: wat wiet in de de vagina doet wonderen….

Naast de chocolade, het joggingpak en tampons moet het maandelijkse overlevingspakket ook Foria Relief bevatten, als we de makers mogen geloven natuurlijk.

De wietzetpil verlicht de pijn door de spieren van bekkenbodem en baarmoeder te ontspannen en kan naast vaginaal ook anaal ingebracht worden om andere vormen van pijn en ongemak in het lichaam, zoals rond de rug en heupen te bestrijden.

De zetpil zelf gemaakt van organische cacaoboter, de gebruikte THC – en CBD-olie werden uit Noord-Californische marihuana verkregen.

Een doosje met 4 pillen voor 4 dagen is €44,-

Lees ook:Kegelen met je vagina
Lees ook:Vaginisme: je wilt wel, maar kunt geen seks hebben
Lees ook:Vaginisme: veel vrouwen lijden in stilte
Lees ook:Viagra in vagina voorkomt menstruatiepijn
Lees ook:Vaginaal gewichtheffen zorgt voor intensere orgasmes, ook bij hem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>