Hoerenlopers bedreigen kamerlid Myrthe Hilkens

Er is veel te doen in hoerenland. Eigenlijk horen zowel mannen als vrouwen het liever niet, maar toch kun je maar van weinig sekswerkers zeggen dat ze het in volle vrijheid en graag doen.

In ieder geval levert de prostitutiewet zoals we die nu hebben problemen op.

Om vrouwenhandel en loverboy-achtige praktijken tegen te gaan, is een kamerdelegatie met o.a. Myrthe Hilkens afgereisd naar Zweden, om te kijken of hun systeem wellicht ook voor de Nederlandse prostitutie kan worden ingevoerd.

Dat betekent dat hoerenlopen strafbaar zou worden. Daar zijn die laatsten niet blij mee en inmiddels wordt het PvdA-kamerlid dan ook serieus bedreigd…….

Dat meldt NIEUWE REVU, die volgende week met een coverstory komt over de wantoestanden op de Amsterdamse Wallen.

Bronnen rond Myrthe Hilkens bevestigen tegenover het weekblad dat het Hlkens de afgelopen dagen door tegenstanders is bedreigd.

Ze heeft, sinds ze haar werkbezoek heeft aangekondigd, meerdere emails ontvangen van mannen die haar dreigen met ernstig lichamelijk letsel en haar aanraden niet de straat op te gaan ‘want dan kan het wel eens slecht aflopen’.

Het Tweede-Kamerlid is ook al op de radio toegesnauwd dat iemand haar beide benen zou moeten breken. Hilkens: “De reacties zijn soms heel heftig. Dat is bijzonder intimiderend. Maar verder ga ik er niet op in, omdat dit alleen maar afleidt van mijn doel: het vinden van een passende aanpak van onvrijwillige prostitutie.”

Lees ook:Wordt hoerenlopen weer strafbaar?
Lees ook:Ook Christen Unie wil prostitutiewet op de schop
Lees ook:Prostitutiewet volgens Zweeds model vergroot illegaal circuit
Lees ook:Over de schone schijn van de prostitutie
Lees ook:Metje Blaak vindt verbod op hoerenlopen ‘totaal idioot’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>