Vreemdgaande heren: waakt u voor de lokdames!

Ik denk altijd: ‘beloof het elkaar dan niet!” Mijns inziens kun je als partners beter goede afspraken maken over ‘buiten de pot piesen’ dan het elkaar verbieden.

Want verboden vruchten zijn het lekkerst en als mannen het privé of zakelijk moeilijk hebben, ligt een affaire met een vrouw die wat verder van hem afstaatdan zijn vaste partner zeer voor de hand.

Daarover schreef KLUUN heel beeldend in zijn debuut ‘Komt een vrouw bij de dokter’.

Maar voor al die vrouwen die dit niet wensen en vrezen dat hun kerel zijn gulp niet dicht houdt, is er nu ook in Nederland digitale bijstand in de vorm van de website checkjeman.nl, waar zelfs zogenaamde ‘lokvrouwen’ zijn te bestellen…………..

Daarover staat vandaag een artikel in het Algemeen Dagblad.

Vertrouwen is goed, controle is beter! Dit is de slogan van de site checkjeman.nl die pas enkele weken bestaat, maar waar het nu reeds storm loopt.

Tienduizenden zijn het er volgens oprichtster Suzan, die haar achternaam en foto om privacyredenen niet bij het artikel wil.

Suzan en collega Daisy verhuren dames die de partner van de klant ‘checken’ middels schaduwen, een gezellige babbel of wat geflirt. Er zijn diverse arrangementen waarbij vrouwen hun man, vriend of geliefde kunnen laten schaduwen of zelfs verleiden.

“We zijn er niet op uit om relaties kapot te maken”, aldus de dames. Voor elk ‘geval’ maken ze een ander plan van aanpak. Ze vinden hun werkwijze dan ook “100% verantwoord.”

Heren, als u thuis dus geen waterdichte afspraken heeft: Big Sister is watching you! Overigens: de achterdochtige man kan terecht bij checkjevrouw.nl

Lees ook:Waarom genieten vrouwen minder van seks dan mannen?
Lees ook:Lesbische vrouwen komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Suikeroompjes die betalen voor aantrekkelijke te jonge meisjes
Lees ook:Vreemde fetish: wiet-porno
Lees ook:Een suikerarrangement: nu ook in Nederland en België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>