Masturbate-a-thon 2008 in mei

Samen, maar toch lekker met jezelf bezig. Nee, dit is geen reclame voor een yoga-wandelweekend door de bossen rond Utrecht, maar een aankondiging van het evenement van 2008: de Masturbatie Marathon, op 31 mei in Kopenhagen.

Na San Francisco en Londen doet de masturbatiemarathon Masturbate-a-thon 2008 dit jaar Denemarken aan. De organisatrice Pia Struck Madsen organiseert het evenement om zo de taboes rond seksualiteit te doorbreken. Met z’n allen masturberen geeft openheid rondom het thema, zo hoopt ze.Ze wil mensen laten praten over masturbatie en door “plezier, ontspanning en een seksuele ontdekkingstocht aan te bieden” hoopt ze wat meer vrijheid rond seksualiteit te genereren.

Mocht je erover denken om een weekendje Kopenhagen te doen in mei, dan kun je als deelnemer kiezen uit drie groepen: vrouwen apart, mannen apart of gezamenlijk.

Lees ook:Nederlanders zijn schijnopen over seks
Lees ook:Zesjescultuur rond seksuele voorlichting in voortgezet onderwijs
Lees ook:Het is weer mei: welkom in de Masturbatie Maand!
Lees ook:Huisartsen krijgen seksles
Lees ook:Mannen met penis onder de 15 cm moeten vlaggetje aan huis hangen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Masturbate-a-thon 2008 in mei

  1. jan

    Het lijkt mij wel een leuk idee, om zo met een vrouw naar een hoogtepunt te komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>